2777
2789
عنوان

خرید حلقه ی نقره

| مشاهده متن کامل بحث + 2928 بازدید | 28 پست

من یه انگشتر نقره دارم سه ساله همه  فک میکنن طلاست ... طلا و نقره مهم نیس مهم دل شوهرته جونم 

من دوران عقد خیلی شوهرمو درک کردم تا بهش فشار نیاد الان پیش همه میگه خودش و هم قدرمو میدونه. دلشو بدستبیار . بعدها یه طلاشو میگیری اونم یادگاری نگه میداری.به نظر من البته

نهال خانوم مامانی عاشقته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا ما اول طلا خریدیم هنوزم داریمش...ولی چون شوهرم ب طلا حساسیت داشت...نقره خریدیم منم میخواستم ست باشم باهاش ست نقره گرفتیم الان نقره همش دستمونه فقط موقعه مراسم های خیلی مهم و جشن ها طلا می‌کنیم دستمون بقیه مواقع نقره

مبارکت باشه خونه خریدنتون. منم میخاستم طلا بخرم پارسال یهو جور شد خونه خریدیم. خیلیم غر زدم به شوهرم که بعده چنسال خاستی طلابخری باز بهونه اوردی نخریدی الان خونمون با اینکه کوچیه اما انقدر گرون شده شدهرم گفت اگه طلا خریده بودی عمرن دیگه الان میشد خونه خرید برو با این گرونی. دیدم حرفش راسته. توام خونت مهم بود که خریدی. طلارو یع حلقه کوچیکو هروقت پول دستت بیاد میشه خرید. همون نقره بخر. الان هرکیو دیدم و شتیدم تو سایت تاپیک زده طلا گرونه میخایم نقره بخریم.‌ بهترین کاره انقدر نخرید تا ارزون شه. 

مبارکت باشه خونه خریدنتون. منم میخاستم طلا بخرم پارسال یهو جور شد خونه خریدیم. خیلیم غر زدم به شوهرم ...

بخدا تو دوماه ۴۰میلیون رفت رو پول خونه..از یطرف خوشحالم از ی طرف ناراحت برا مستاجرا..پووووف..مرسی از نظرت گلم😚😚😚

واقعا دلم گرم شد😍😍😍

بخدا چهار ساله تو دستمه .اینقدم دوستش دارم . اگه خودم نگفته بودم هیچکس متوجه نمیشد . 

نقره ام که بهتره برای شوهرت همیشه تو دستشه چون طلا  برای مرد خوب نیست. البته اگه اعتقاد داشته باشین به این چیزا.

بخدا چهار ساله تو دستمه .اینقدم دوستش دارم . اگه خودم نگفته بودم هیچکس متوجه نمیشد .  نقره ام ...

اره اعتقاد دارم من...من خودمم خیلی اهل طلا نیستم...ولی نمیدونستم چیکا کنم واقعا‌..مرسی از نظرت عزیز دلم😙