2777
2789
عنوان

علت اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 61 پست
شما ژنتیک داشتین؟

حقیقتا پسر خواهرشوهرمم. تاخیر گفتار داره و اتیسم خفیف

دختر اون یکی خواهر شوهرمم. عدم توجه تمرکز و بیشفعالی

شوهرمم. رفتاری اتیسمیک داره

مثلا ارتباط چشمی و ارتباط صحیح با اقوام نداره. دوست صمیمی نداره

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مقالات جدید میگن که ای وی اف هم یکی از علت های اوتیسم هست سرچ کن برات میاد

من ای وی اف نبودم

و دوتا بچه طبیعی باردار شدم

و دخترم که بچه اول ماست کاملا سالم و عادیه

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

شما مورد اینچنینی در خانواده خودتون یا شوهرتون بوده که گل پسرت درگیرش شده؟

بله تو خانواده همسرم هستن

منتهی اول پسر من اتیسمش مشخص شد حالا هم پسز خواهر شوهرم

حقیقتا پسر خواهرشوهرمم. تاخیر گفتار داره و اتیسم خفیفدختر اون یکی خواهر شوهرمم. عدم توجه تمرکز و بیش ...

بله متوجهم

منم مادر شوهرم بیش فعاله و پسر منم ازش ارث برده بیش فعالی وعدم تمرکز داره

سخته

پسر دختر خالم اوتیسم داره

دوتا جاری هم میشناسم پسراشون اوتیسم دارن یکی شدید یکی خفیف

یه هم محله ای قدیمی داریم کلا بچه هاش مشکل دارن یعنی مادره خودش از نظر مغزی مقداری مشکل داره پدره هم میگفت ژنش داریم بچه ها کلا مشکل اعصاب و روان دارن یکی از پسراشم اوتسمم داره اون قدیم میگفتن طرف دیوونه شده حالا اسم گذاشتن روش مردم میدونن وگرنه از قبلم بوده

برو پیش روانشناس و دکتر حتما دکترو حتما برو @fortunafa

پسرم تحت نظر مغز و اعصاب دکتر تکتم موسویان ۳ساله دارو مصرف میکنه

شاید همه ی اینا توی بزرگسالی رفع شد

همسرم که پرخاشگری داره

من در اینده به عروسم میگه که پسرم خفیف بوده کاردرمانی گفتار درمانی. رفته

یعنی واقعا تغدیه اثر نداره؟یه خانم میگفت تن زیاد خوردم بچم اتیسم یا مثلا میگن مصرف استانیوفن چرت ؟

اینو منم شنیدم.بخاطر مواد افزودنی و نگهدارنده.منطقیه ک اثر بزاره.شهرهای الوده ک نزدیک کارخونه ها هستن تعداد متولدین اتیسمی بیشتره و این میتونه نشون بده ک فقط ژنتیک نیست

بله تو خانواده همسرم هستنمنتهی اول پسر من اتیسمش مشخص شد حالا هم پسز خواهر شوهرم

ببخشین میپرسم امیدوارم ناراحت نشین

ازمایش های بارداری مث سفری وامینوسنتز ک سندروم و اینچیزها رو مشخص میکنه ندادین؟؟؟

پسرم تحت نظر مغز و اعصاب دکتر تکتم موسویان ۳ساله دارو مصرف میکنه

اسی تاپیکت قفل کن لطفاً یک بی خانواده مریض روانی من تگ کرده اینجا فحش ناموسی داده اصلا ربطی به تاپیک شماهم نداشته از دستی که دعوا راه بندازه آنقدر بی شرف

@mohii66

اینو منم شنیدم.بخاطر مواد افزودنی و نگهدارنده.منطقیه ک اثر بزاره.شهرهای الوده ک نزدیک کارخونه ها هست ...

من چندین سال پیش دختر داییم توی کلانشهرای بزرگ بود مثلا ۲۰اینطرفا معلم اتیسم اسمش از اون شنیدم و بعد تو دانشگاه دربارش خوندم من تازه دارم تو شهر خودمون میبینم آره احتمالا تاثیر داره فعلا دارن دربارش تحقیق میکنند من خودم چون میگرن دارم و روبلرداریام استلمیوفن ساده میخورم میخاستم باز بیارم تو اینستا زیاد دیدم گفتن دارن تحقیق میکنند استیامیوفن اثر میذاره هنوز ثابت نشده ترسیدم دیگه