2777
2789
عنوان

علت اتیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 61 پست
منگولیسم با اوتیسم فرق میکنه

منگولیسم نیستن اوتیسم هستن وبدنشون مشکل داره نمینون درست راه برن چهرشون عادیه مث همه مااسی بااوتیسم بود ک

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پس چرا قدیما نبود یه همچین بیماری اگه مثل رنگ چشم ژنتیکه باید قبلا رواج میداشت دیگه

قدیما فراوون بوده اسمش این نبود یه لقب دیگه به طرف میدادن

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
چه آدمای بی فکری!

لعنت ب اون شوهر احمقش دختربیچاره التماس میکردخونمون خراب هس نمیخوریم اقوام هستن ولی اون گوش نکرد گفت بایدمال من بشی واخرش بیچاره شدن دوتادختربزرگ بیچاره دوستم پیرشده توسن کم ازغصه ولی مردک فکمیگرد چون پولداره بایدهمه خاهانش باشن

بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......💔هرچیزی میخری یه جوریه که حس میکنی ممکنه آخرین بار باشه که توان خریدشو داشته باشی💔

آخه بدنشون مشکل داره میشن منگولیسم😑

مگه منگولیسم با سندورم نبودن توگوگل خوندما

من ک نفهنیدم ولی دوستم دوتادخترش اوتیسمه همسرش باخودش خونشون بهم نخوردبزورازدواج کردن البته دکتراگفت ...

چقد دیونن چون بیماریهای اینجوری مراقبت و هزینه میخاد خب حالا که بچه میخاستن تخمک ادهایی باز بهتر بود برا بچه دارشدنشون

چقد دیونن چون بیماریهای اینجوری مراقبت و هزینه میخاد خب حالا که بچه میخاستن تخمک ادهایی باز بهتر بود ...

الان کاشت کردن بااسپرم تخمک خودشون اینجیزا رسم نیس تومحله ماه اخه دوستم بارداره کاش ای باردیگه سالم بیادبعلش

اوتیسم عادین معمولا ستدرومیا قیافشون مشخص

اره اون دوستمون گف منگولیسم گفتم ب سندرومی میگن اونوک تومیگی جهرشون زیباس خیلی ولی زبونشون سنگین بزورراه میرن

لعنت ب اون شوهر احمقش دختربیچاره التماس میکردخونمون خراب هس نمیخوریم اقوام هستن ولی اون گوش نکرد گفت ...

اقوام درجه یک هستن؟ نسبتشون رو میگی چی بودن باهم؟

آخرش اونی برنده میشه که اولش باخته! حسبی الله🤲❤️