2777
2789
عنوان

در جواب خانمایی که میگن بچه نیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 4221 بازدید | 282 پست

منم میخوام بذارم ۲ تا بچه دیگه گیرم بیاد، شاید حقوقمون بیشتر شد😁( شوخی بود)

ولی در کل و بدون از شوخی دلم بچه میخواد ولی فعلا گیرم نمیاد. اما یکی دیگه. تو خرج همینم موندیم. بازم امیدمون به خداست. کاری دیگه نمیتونیم کنیم.

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

الان یکی ۳۰تومن درمیاره باید ۳۰تا بیاره ؟؟اخه من حساب کردم از امشب شروع کنه ۵تا بچه ی اخر میخورن ب سنی ک دگ نمیتونه بچه دار شه چیکار کنه حالا ؟😅

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سگ و گربه شرف داره نگه داريم تا مثل گداها زندگي كنيم 

کاش فقط مثل گداها زندگی کردن باشه

اصلا روح و روان بچه رو در نظر نمیگیرن! که عقده ای میشه و میاد برا جامعه معضل ایجاد میکنه

برمیگردن بیست سال قبلو مثال میزنن

هه

خوشبختی از آن کسی است که دیگران را خوشبخت سازد. "گاتها، هات43، بند1" 
اونم خطاب به از ما بهترون بود.. مشکلات اقتصادیم هر چی میگن فلان کنید یه عده گوش نمیدن ..و البته ما ...

گوش نمیدن؟!

مملکت مگه قانون نداره؟!

کسی که عرضه نداره اوضاع رو مدیریت کنه وتو همهههه بخش ها داره انقدر داغون عمل میکنه، باید مسیولیت رو بذاره کنار

این اوضاع هم جدید نیس که به این دولت یا دولت قبلی نسبتش بدیم، چهل ساله که وضع همینه وروز به روز داره بدتر میشه، اب از سرچشمه گل الوده

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
الان یکی ۳۰تومن درمیاره باید ۳۰تا بیاره ؟؟اخه من حساب کردم از امشب شروع کنه ۵تا بچه ی اخر میخورن ب س ...

😂😂باید بره برا اقاش زن بیاره کمک ش دوتایی مسابقه بذارن ایشالله استارترم کارافرینی کرد درامدش میرسه به سی واسه خودش کمکی میاره 

نخیر ما ب کسی نمیگیم مثل بضیا بیشعور نیستیم ک سرمون تو زندگی بقیه باشه در ضمن الان مخاطب حرفتون من ب ...

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
چرا تاپیک میزنم‌و‌دیدگاهم رو‌میگم  به کسی مربوط نیست

شما مشكلات روحى شديدى دارى حالتم اصلا خوب نيست وقتى ديدگاهت بكسى مربوط نيست تاپيك بزن و بعدش قفل كن اينطورى فقط حرفت رو ميزنى و ميرى اما وقتى باز ميزارى تحمل شنيدن كامنت هارو هم داشته باش 

کاش فقط مثل گداها زندگی کردن باشه اصلا روح و روان بچه رو در نظر نمیگیرن! که عقده ای میشه و میاد برا ...

دقيقا اونوقت ميگن اين همه اسيب اجتماعي از كجاست 

١ درصد فك كنين سركاريه!