2777
2789
وای نه توروخدا این چه اسمیه آخه ینی حتما باید به اسم پدرو مادر بیاد

عزیزم چرا اذیت شدین انقد؟ دوست داریم به اسم های مختلف فک کنیم و در موردشون تصمیم بگیریم چون خیلی ذوق داریم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیزم چرا اذیت شدین انقد؟ دوست داریم به اسم های مختلف فک کنیم و در موردشون تصمیم بگیریم چون خیلی ذوق ...

ذوقتون خیلی قشنگ و بجاس آخه دارین مادر میشین تبریک میگم.

ولی خب اسم قشنگی انتخاب نکردین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،چه مونث چه مذکر

ذوقتون خیلی قشنگ و بجاس آخه دارین مادر میشین تبریک میگم.ولی خب اسم قشنگی انتخاب نکردین

خب ی ذره میتونی آروم تر نظرتون بدین حالا شاید اسم بچه ی ی نفر باشه واقعا

ببخشید مرید و گدا شخصیت کارتون هستن؟

نه لغت هستن

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕

خب ی ذره میتونی آروم تر نظرتون بدین حالا شاید اسم بچه ی ی نفر باشه واقعا

وااا حالا مگه چی گفتم

گفتی بذارم ؟فکر کردم نظر سنجیه نظرمو گفتم

شمایی که اسم گذاشتین و اصلا انقد زود رنج هستین چرا دیگه نظر سنجی میکنین

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،چه مونث چه مذکر

وااا حالا مگه چی گفتم گفتی بذارم ؟فکر کردم نظر سنجیه نظرمو گفتم شمایی که اسم گذاشتین و اصلا انقد زود ...

عزیزم من نداشتم فعلا تازه متوجه شدم باردارم تازه جنسیت بچه م هم مشخص نیست ولی دو تا نوزاد بخشمون داشتم که اسمشون مریدا بود