2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنشمبالاس

ببین از مدل حرف زدنت حس میکنم کلا برات نقطه قوت نداره

ردش کن بره

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱برای ازدواجم دعا کنید ❤️

میترسم بی شوهر بمونم

ببین باید ببینی تو زندگیت چی میخوای

آخه شرایط خودت و پسره رو کامل نمیگی

بگو کامل ببینیم چجوریه

برای حفظ آرامش و سلامت روانم؛ جواب کسانی که حرفشون مخالف من باشه یا اذیتم کنه رو نمیدم 🌱برای ازدواجم دعا کنید ❤️

میترسم بی شوهر بمونم

چرا همچین فکری میکنی ...

اصلا فرض کن شمایی که هدف ازدواجه در بدترینننن حالت تا آخر عمر مجرد بمونی بنظرت مجرد بودن بهتره یا اینکه تو ۶۰ سالگی وقتی پیر شدی از این خونه به اون خونه با این سن التماس کنی پول پیش کمتر قبول کنن به این فکر کن بچه دار بشی بخواد یک تولد ساده با دوستاش بگیره ولی روش نشه دوستاشو بیاره خونه علاوه بر اون کسی که توان خرید خونه رو ندارن رنج متوسط رو به پایینه یعنی فشار اقتصادی تا دو سال دیگه به کسی تبدیلش میکنه که توان خرید مواد اولیه زندگی مثل دارو و غذا رو هم نداره به اینا فکر کن شوهر چه چیز خاصیه که بی شوهر بمونی بدبخت میشی؟ به آب بزن سر و صورتت به آینه نگاه کن خودتو لایق این زندگی میدونی ؟ من کلا مخالف این نوع تفکرم که هدف زندگی ازدواج باشه ولی بازم ۷۰٪ جمعیت ایران پسره یعنی تو کل این ایران ی آدم متناسب پیدا نمیشه ؟

چی بگم ۲۵ سالمه کار ندارم ولی تحصیلات دارم

عزیزم

اینجوری نه که

سن/تحصیلات/شغل/سطح خانواده/معیار ها

از طرف خودت و پسره

هر چی داره و نداره

هرچی تو ذهنته

آخه اینجوری فایده نداره، چی بگیم وقتی فقط میگی پسره خونه نداره

خب مزایا اش چیه؟