2777
2789
ببین من با یکی رفتم بیرون گفت نخ ما قراره دوست باشیم نه دست همو بگیریم یا وایسیم با هم چت کنیمیکم صح ...

خب بنده خدا قصدش جدیه دیگه🫠

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

به نظرت چند درصد پسرا تو رابطه به چشم ازدواج میاندخترا چطور

۴۰ درصد پسرا

دخترا ۸۰ درصد

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اسی الان مشکلت چیه؟

اون پسره گفته برای ازدواج آشنا شیم

خب الان رابطتون دوستپسر بازی نیست که میخوای قصدشو بدونی

خودش گفته به قصد ازدواج دارید آشنا میشیو

اگه زیبایی امکانش هس جدی باشهولی اگ متوسطی عم ممکنه جدی باشی ولی زیر متوسط مثه من باشی قصدشون سواستف ...

نگو اینجوری

هر کسی زیبایی های خودشو داره

اعتماد به نفس داشته باش

خب چجوری دخترا نمیفهمن مگه که میزارن سو استفاده کنن

مگه چی میگن پسرا

ببین اسی الان مشکلت چیه؟اون پسره گفته برای ازدواج آشنا شیمخب الان رابطتون دوستپسر بازی نیست که میخوا ...

میخوام بدونم اصلا میشه به پسرا اعتماد اعتماد کرد

یا امکانش هست اینم فقط حرفای قشنگ بزنه

میخوام بدونم اصلا میشه به پسرا اعتماد اعتماد کردیا امکانش هست اینم فقط حرفای قشنگ بزنه

اولا اینکه تو کافه و مکان شلوغ قرار بزاره

بعدشم بعد همون جلسه که گفت تکلیفتون مشخص باشه

اوکید میاد خواستگاری نبودید هر کس میره پی زندگیش

نگو اینجوری هر کسی زیبایی های خودشو دارهاعتماد به نفس داشته باشخب چجوری دخترا نمیفهمن مگه که میزارن ...

شد برام عزیزم

بت توجه نمیکنه وقت نمیزارن برات بیشتر حرفاشون بوس و بغل و حرف جنسی هست ،و حرف ازدواج بزنی بدشون میا