afra8080 مدیر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 653 عنوان به نظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 22 پست دلیل اصلی رل زدن چیههم برای پسرا رو بگید هم دخترااز کجا میشه فهمید طرف جدیه یا قصدش چیز دیگه ای هست دیروز | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 4890 ببین من با یکی رفتم بیرون گفت نخ ما قراره دوست باشیم نه دست همو بگیریم یا وایسیم با هم چت کنیمیکم صح ... خب بنده خدا قصدش جدیه دیگه🫠 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 4890 به نظرت چند درصد پسرا تو رابطه به چشم ازدواج میاندخترا چطور ۴۰ درصد پسرادخترا ۸۰ درصد 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
qwetttyyyuuu عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 450 اگه زیبایی امکانش هس جدی باشهولی اگ متوسطی عم ممکنه جدی باشی ولی زیر متوسط مثه من باشی قصدشون سواستفاده
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 4890 ببین اسی الان مشکلت چیه؟اون پسره گفته برای ازدواج آشنا شیمخب الان رابطتون دوستپسر بازی نیست که میخوای قصدشو بدونیخودش گفته به قصد ازدواج دارید آشنا میشیو 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
afra8080 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 653 اگه زیبایی امکانش هس جدی باشهولی اگ متوسطی عم ممکنه جدی باشی ولی زیر متوسط مثه من باشی قصدشون سواستف ... نگو اینجوری هر کسی زیبایی های خودشو دارهاعتماد به نفس داشته باشخب چجوری دخترا نمیفهمن مگه که میزارن سو استفاده کننمگه چی میگن پسرا
afra8080 مدیر استارتر عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 653 ببین اسی الان مشکلت چیه؟اون پسره گفته برای ازدواج آشنا شیمخب الان رابطتون دوستپسر بازی نیست که میخوا ... میخوام بدونم اصلا میشه به پسرا اعتماد اعتماد کردیا امکانش هست اینم فقط حرفای قشنگ بزنه
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 4890 میخوام بدونم اصلا میشه به پسرا اعتماد اعتماد کردیا امکانش هست اینم فقط حرفای قشنگ بزنه اولا اینکه تو کافه و مکان شلوغ قرار بزارهبعدشم بعد همون جلسه که گفت تکلیفتون مشخص باشهاوکید میاد خواستگاری نبودید هر کس میره پی زندگیش 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
qwetttyyyuuu عضویت: 1401/08/08 تعداد پست: 450 نگو اینجوری هر کسی زیبایی های خودشو دارهاعتماد به نفس داشته باشخب چجوری دخترا نمیفهمن مگه که میزارن ... شد برام عزیزمبت توجه نمیکنه وقت نمیزارن برات بیشتر حرفاشون بوس و بغل و حرف جنسی هست ،و حرف ازدواج بزنی بدشون میا