2777
2789
عنوان

ویروس جدید

152 بازدید | 22 پست

بچه ها اینجا کسی هست که بی حالی شدید بدن درد دل درد ابریزش بینی گلو درد وحشتناک داشته باشه؟

من یروزع ابنطوری شدم یعنی از صبح

میخوام ببینم اگه نرم دکتر خوب میشم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوب میشی چرانشی ولی مثل من میشی که یه هفتست درگیرشم هنوز خوب نشدم

وای اخه نمیخواستم برم دکتر بخدا هردفعه میرم خیلی قرص های چرت و پرتی میده بهم یعنی از یه قرص یه ورق نمیدن داروخانه ها یه پاکت میدن ،کلی قرص خونمونه،چیکار کنم چی بگم به دکتر که قرص نده؟یا خودم میتونم بگم دارو رو نده به داروخانه

شما امپول زدی؟میشه بگی چ آمپول و چ دارویی برات نوشت

بچه من گرفت شدیدا بیحال و بی اشتها تب و بدندرد و گلو درد الان همه چیش خوب شده فقط سرفه هاش مونده

دکتر گفت انفولانزاست استامینوفن و سیتریزین و یه کپسول ضد ویروس دار اسمش فکر کنم اسلتامیور همچین چیزی ۱۲ ساعتی

شما میریردکتر عزیزم؟

تا جایی که بشه نمیرم

اخه اینقدر از دکتر رفتن ترسیدم بخاطر یه سری تجربه ها که رفتیم و بدتر شدیم

بیشتر دارم تو خونه دمنوش و داروها میخورم

مگه خیلی سخت بیفتم که برم سرم بزنم

بچه من گرفت شدیدا بیحال و بی اشتها تب و بدندرد و گلو درد الان همه چیش خوب شده فقط سرفه هاش موندهدکتر ...

سویه کروناست. من بعد ۲۰ روز هنوز خلط سینه دارم. دقیقا شبیه اُ میکرونه.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

من گرفتم. متاسفانه مثل کروناست. دارو هم هم به من و هم به خانواده م دکترها چیزهای دادن مثل آنفولانزاهای معمولی که موثر نبود. مگر کرونا دارو چه قدر اثر داشت؟؟ به نظرم نرید هم اتفاقی رخ نمیده. یه داروهایی دادن مثل دیفین هیدرامین و کولد استاپ و آزیترومایسین. در کل من ۳ روز بیشتر نخوردم دیدم دارم الکی میخورم. مثل کرونا باید بدنتو با آب میوه و میوه و شیر داغ و آب عسل و لیمو ترش و غذا مقوی قوی کنی. متاسفانه الان فصل مرکبات هم نیست. گلابی و سیب زیاد بخور. میتونی بپزی با شکر کمپوت بشه. خودتو ببند به آب عسل و لیموترش و میوه و تقویت بدن. اگر بدن قوی باشه زودتر خوب میشه. ضعیف باشه تا ده روزم درگیری. غرغره آب نمک و بخور و دم نوش آویشن و نعنا هم خوبه.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار.