2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 89 بازدید | 22 پست
۲ ماه پیش عمل کردم، دقیقا تا ۳ روز ورم زیاد میکنی با کبودی ، آب کرفس و آب آناناس بخور، استراحت کن، ق ...

دمت گرم عزیزدلم

اب کرفس دارم میخورم دعا کن زودتر به حالت اول برگردم مادر پدرم که حسابی ترسیدن منم از ترسشون استرس میگیرم

چرا برا من خیلی خون میاد متاسفانهبیمارستانم بخاطر خونریزی زیادم دوباره بهم سرم ترانس زدن که بند بیاد

عهه

آب آناناس وقتی خوناب داری بده انگار ترکیب خون و آبه خون رو نمیدونم راستش بازم زنگ بزن از دکترت بپرس

ولی اصصلا نگران نباش گلم اینا همش برا یه هفتست فیلم و سریال ببین خودتو سرگرم کن گچو که برداشتی تمومه ورم و کبودی هم میره کم کم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قدرش بدون بعضی ها اصلا نمیزارن

ایشالله شماهم عمل کنی اگر خیر و صلاحته یه خورده بهشون مهلت بده فکر کنن ایشالا که موافقت میکنن

من پیش خانم اسلامی عمل کردم از نظر اعتقادی خیلی رعایت کردن و هوامو داشتن کارشونم خوبه خدایی اخلاق هم عالی من خیلی دوسشون دارم امیدوارم در اینده از بینی ام راضی باشم

دمت گرم عزیزدلم اب کرفس دارم میخورم دعا کن زودتر به حالت اول برگردم مادر پدرم که حسابی ترسیدن منم ا ...

نترس عزیزم، کاملا طبیعیه، منم توی اون ۳ روز شده بودم عین پاندا، چشمام ریز شده بود بین ورم ها . ولی کم کم میره .

نترس عزیزم، کاملا طبیعیه، منم توی اون ۳ روز شده بودم عین پاندا، چشمام ریز شده بود بین ورم ها . ولی ک ...

عزیزدلمی ایشالله همینطور باشه و بعد از سه روز ورمش کم کم بخوابه

میترسم نتایج کنکور زود بیاد مصاحبه فرهنگیان دعوت شم با این قیافه مجبور شم برم🙈

برا دکترم فرستادم میگه طبیعیه نگران نباش فردا باید برم برای کشیدن تامپون درد داره؟

اره

من که واسم گرفت زیاد درد نداشت ولی خب استرس نداشته باش

پناهم ولی نمیدونم چرا این اسمو گذاشتم کاربریم ..