2777
2789
کلیه هام کمرم خیلی درد می‌کنه دلم هم خیلی درد می‌کنه دردش کشنده است  میترسم کلیه هام خراب بشه ی ...

اگه خیلی درد داری به نظرم پاشو برو اورژانس. سرسری نگیر. دور از جونت گلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا درد کمر نداشتی؟ 

نه از دیروز صبح اینطوری شدم رفتم دکتر دارو داد اما خوب نشدم چیکار کنم دردش بدتر هم شده  نمیدانم تحمل کنم وداروها را بخورم ویا اینکه برم بیمارستان تخصصی کلیه

نه از دیروز صبح اینطوری شدم رفتم دکتر دارو داد اما خوب نشدم چیکار کنم دردش بدتر هم شده  نمیدانم ...

ببین درد وقتی شدید باشه حالا هر دردی مخصوصا کمر و پهلو تو بارداری خوب نیس 

نه از دیروز صبح اینطوری شدم رفتم دکتر دارو داد اما خوب نشدم چیکار کنم دردش بدتر هم شده  نمیدانم ...

داروهاتو مصرف کن شاید خوب شدی خب راهِ عاقلانه اینه که داروها رامصرف کنی وگرنه چرا رفتی دکتر

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

مطمئنی واسه کلیه هست؟ 

برو بیمارستان انشالا که چیز مهمی نیست

منم کمر درد دارم ولی واسه پایین بودن جفته

اگه خیلی درد داری به نظرم پاشو برو اورژانس. سرسری نگیر. دور از جونت گلم

خیلی درد دارم دیروز رفتم اورژانس آزمایش دادم عفونت شدید ادراری دارم دفع پروتیین هم دارم دکتر دارو داد اما دردام خیلی زیاده خوب نشدم 

خیلی درد دارم دیروز رفتم اورژانس آزمایش دادم عفونت شدید ادراری دارم دفع پروتیین هم دارم دکتر دارو دا ...

وای ازین عفونت ادراری اه. ببین مایعات زیاد مصرف کن. نگرانت شدم اگه دردت جوریه که اذیتی بنظرم اشکالی نداره بازم بری اورژانس. بالاخره بارداری دیگه