2777
2789
عنوان

لباس مجلسی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 25 پست
خیاط خوب بخواد بدوزه گرون تر هم می افته

نه والله اینحوریاهم نیست.

مثلامن لباس خواستم بخرم ۸۰۰گفتن.

بعداومدم همون مدلی دوختم،هم رنگشوعوض کردم،هم قالب اندامم بودوکمتردراومد.۲۰۰دادم پارچش۱۵۰خیاط

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
عکس وقیمت بده 

عكس اينجا نميزارم

چون از همون لباس دوباره رفتم خريدم و پوشيدم ميترسم شناخته شم راستش

ولي اگه تو خصوصي ميشه عكس داد درخواست دوستي بدين بفرستم

من ٣٠٠ دلار خريدم، مدارك خريد از تركيه هم موجوده

اون موقع دلار ٤١٠٠ بود

يعني حدود ١٢٠٠ اگه كسي خواست  ١ هم ميدم

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه والله اینحوریاهم نیست. مثلامن لباس خواستم بخرم ۸۰۰گفتن. بعداومدم همون مدلی دوختم،هم رنگشوعوض کر ...

كدوم شهري شما كه با ١٥٠ لباس مجلسي دوختي؟!

اونوقت باكس دوزي و گن دوزي هم داشت لباست؟! آستر كشي هم بود؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
كدوم شهري شما كه با ١٥٠ لباس مجلسي دوختي؟! اونوقت باكس دوزي و گن دوزي هم داشت لباست؟! آستر كشي ...

تویکی ازشهرای کوچیک ارومیه.

لباسم بالاش پارچه ساده بود روشکم وپشتش به شکل هشت بازبودوتوربدن بود،آستیناش توربدن بود.پشتش دکمه ریز روی کمرم وبالای اون قسمت هشت کارشده بود.ودامنش کلا گیپوربود باآستر.آستین که توربود قسمت مچم کیپوربود.

خیلی شیک بود براعروسی خواهرسوهرم دوختم.

البته اینومیگم ولی قیمت خیاط توهمه جافرق میکنه.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
تویکی ازشهرای کوچیک ارومیه. لباسم بالاش پارچه ساده بود روشکم وپشتش به شکل هشت بازبودوتوربدن بود،آست ...

فكنم خوشگل بوده اينطور كه تعريف ميكني😍😍😍

والا من تهرانم

اينجا خياط خوب و مطمئن بخواي بدي مانتو ٣٠٠-٤٠٠ ميگيره

لباس مجلسي سنگين بخواي بدوزي يه تومن به بالا

فقط دستمزد پارچه هم كه ديگه بستگي داره به خودت ميتوني از ١٠٠ تومن تا ١٠ ميليونم پارچه بخري

كدوم شهري شما كه با ١٥٠ لباس مجلسي دوختي؟! اونوقت باكس دوزي و گن دوزي هم داشت لباست؟! آستر كشي ...

نمي دونم شايد ما جاي گرون ميرم

ولي واقعن تو دوست و آشنا و اطرافيان ميبينم همين رنج قيمته

انقدر زور مياد بهم كه عليرغم اينكه دوست ندارم با  دوستم قرار گذاشتيم بريم كلاس خياطي

ولي همينجا قول ميدم اگه خياط شدم ارزون بگيرم بدوزم

حداقل از ني تي سايتيا ، قول ميدم

فكنم خوشگل بوده اينطور كه تعريف ميكني😍😍😍 والا من تهرانم اينجا خياط خوب و مطمئن بخواي بدي مانتو ...

لباسم روکه بیرون دیدم رنگش کرم ومشکی بود.من کلاکرم کردم.سایت روعوض کردن ارور میده وگرنه عکسشومیزاشتم.اینجااگه مانتومجلسی وکارشده بدوزی ۱۵۰درمیاد.مانتوساده هم۵۰

وتوشهرای دیگه مثل بوکان وسقزپارچه مناسبه.یهروزوقت میزاریم میریم براپارچه خریدن وبرامن این روش خیلی مناسبه وارزون درمیاد.

خواهرشوهرمنم تهرانه هردفعه میاداینجا لباس ومیدوزه ومیره

لباسم روکه بیرون دیدم رنگش کرم ومشکی بود.من کلاکرم کردم.سایت روعوض کردن ارور میده وگرنه عکسشومیزاشتم ...

منم دفعه ديگه ميام پيش شما لباس ميدوزم😂😂😂😂

ايشالا عروسي خواهرم😍😍

منم دفعه ديگه ميام پيش شما لباس ميدوزم😂😂😂😂 ايشالا عروسي خواهرم😍😍

قدمت روی چشم عزیزم 

اینجالباسای بیرون ومانتوخیلی گرونن وخیاط باصرفه هست.

آرایشگراهم گریمو۱۲۰انجام میدن براعروسم۴۰۰میگیرن.دیگه خودت مقایسش کن

قدمت روی چشم عزیزم  اینجالباسای بیرون ومانتوخیلی گرونن وخیاط باصرفه هست. آرایشگراهم گریمو۱۲۰ا ...

فدات مهربون

شوخي كردم

خواهرم خيلي خواستگار داره ولي ميگه نمي خوام ازدواج كنم

دعا كن مهر يكيشون به دلش بيفته

پدر مادرم اسير اين دختر شدن

غصه شو ميخورن

فدات مهربون شوخي كردم خواهرم خيلي خواستگار داره ولي ميگه نمي خوام ازدواج كنم دعا كن مهر يكيشون به ...

انشاالله خداوندبهتریناروبراش رقم بزنه