2777
2789

هرچند خودم موافق نیسم ولی تنها راهی ک جواب گرفتم با این افراد این بوده ک از چیزی ک پز دادن ایراد گرفتم یا تو سر مالشون زدم فقط اینطوری جواب داده😒

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین عروس عمم یه بند در حال پز دادنه تازه در طول هفته ۱۴ تا مانتو میخره همش پز میده لباس میخره پز می ...

عزیزم بچه طلاقیش ک دست خودش نیست نباید روش عیب گذاشت.

ولی کارایی ک زشته و انجام میده دست خودشه و عیبه.

منم زن داداشم اینجوریه.

مث عقده ایا هر وقت مانتو جدید میدوزه یا میخره همون شب میدوه میاد خونه ما.بخیالش ما مث خودش ندید بدیدیم.

🌹
جدا ؟؟!!میشه یه مورد و تعریف کنی عزیزم

مثلن چیزی بخرن میگم خیلی خزه یا میگم تو سلیقه من نیس یا اگه حرفی بزنن من میگم من ک موافق نیسم یا حرفتون خیلی مسخرس 

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

دقیقا یک بار تو مجلس عروسی برگشت گفت من درس میخونم واسه پز من بهش گفتم با این کار انسان های خرمند غمگین میکنی و راه علم و به لجن میکشی و همچنین امثال تو

ببین عروس عمم یه بند در حال پز دادنه تازه در طول هفته ۱۴ تا مانتو میخره همش پز میده لباس میخره پز می ...

تازه بچه طلاق هم هست نامادری داشته یعنی چی؟ دارید به این طریق تخریب میکنید یعنی؟ 

مگه طلاق پدر و مادر یا داشتن نامادری از تصمیمات خود شخص بوده که بابتش بتونید بهش خرده بگیرید؟

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
خوب نداشتن مادر حقیقی خلا ایجاد میکنه

شما الان مادر حقیقی بالا سرتون بوده این وضع حرف زدنتونه عین لات ها مینویسید به مولا ؟ 

متاسفم واقعا درست نیست شخصیت دیگران رو با اطلاعاتی که درمورد اتفاقات بد زندگیشون داریم تحلیل کنیم

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم