2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باهاشون مثل خودشون باش، تیکه بنداز و تحقیرشون کن😡 تا حرص بخورن 😊

عزیزم باورکن با اینکارخودش بیشترنابودمیشه تااونا وقتی سعی داری یکیو حرص بدی اول خودن حرص میخوری

👑یک زن اگر زن باشد ملکه است👑

یه پسری بود دکتر بود 

پارسال باهم دعوامون شد 

بعد گف سپیده جان میشد طور دیگه باشه ولی نزاشتی

به عنوان یه فرد مهم تو این مرز و بوم آرزوی موفقیت و خوشبختی برات میکنم  اصن لامصب خعلی سوختم انگار که کیه😒

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

برادرشوهرم بهم گفت بابات بی پوله یجورایی تحقریم کرد مادرشوهرمم یبار همینا رو گفت😕😔😔

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

دارم میرم نمیشه دیگه هر کی بره پی زندگیش

این حرف امشب کسی بهم زد که برای در کنار بودنش خیلی جنگیدم ولی اون چیز دیگه ایی رو انتخاب کرد خوشبحالش که راحت گذشت

چرا از این می ترسی که ممکن همه چیز خراب بشه!! هیجان این داشته باش که همه چیز می تونه رو به راه بشه!!

من اینقد شنیدم که یادشون می افتم دلم میخواد بمیرم از خانواده خودم بگیر تا خانواده شوهر وشوهر و دوست و و......کلا آدمی هستم که دستم بایه من عسل تو دهن هرکی باشه عسله رو میخوره دستمم قلم میکنه

من هروقت میرم بیرون دلم میشکنه تا دهن باز میکنم میگن خدا به توهم یکی بده یا اگه یکی داشتی میفهمیدی گرونی چیه یا میپرسن بیکار توخونه حوصلت سر نمیره به خدا ناباروری منو اینقدر نمیترسونه که حرف مردم میترسونه

عزیزم باورکن با اینکارخودش بیشترنابودمیشه تااونا وقتی سعی داری یکیو حرص بدی اول خودن حرص میخوری

سلام شرمنده الان جواب میدم صفحه گوشیم شکسته بود، 😘😘😘😘 

نظرت قابل احترام هست گلم، اما بنظرم، بعضی اوقات اگه جواب ندی طرف مقابل وقیح تر میشه، 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
لیلا جونم همه که مثله شما نیستن دفاع شخصی بلد باشن.😆😆😆😆

سلام ببخشید دیر جواب میدم آخه صفحه گوشیم شکسته بود، 

یعنی یه پیر زن کتک زدن نیاز به رزمی کار بودن داره 😆

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

خواهرشوهرم باخانواده شوهرش بحث کرده بودپددشوهرم رفت سروصداکرداونجابعدتوخونه پدرشوهرم حرفشومیزدن منم ازسردلسوزی گفتم هرچی بحث روبیشترکش ندین بهتره دعوای زن وشوهریه.بعدپدرشوهرم توروم گفت مگه دخترم بی پدره وبی کسه.من پدرندارم ازاون موقع تودلم مونده حرفش وهیچ وقت یادم نمیره

سلام ببخشید دیر جواب میدم آخه صفحه گوشیم شکسته بود،  یعنی یه پیر زن کتک زدن نیاز به رزمی کار ب ...

😂😂😂😂😂

حالا خداروشکر که درست شد گوشیتون؟😀😀😀😀

A bitter ending is always better than an endless bitterness