2777
2789
خب نمیتونم ازش بگذرم دلم نمیخاست یعنی برنمیگرده

ببین خیلی داشتیم برگشته

خیلیام نه

بستگی به دلیل کات داره

خیلیام دوراشونو میرنن بعد میان که فاقد ارزشن

من زمانی که با شوهرم دوست بودن سه ماه کات کرده بودیم .بعد سه ماه اتیش دعواهامون فروکش کرد برگشتیم بهم

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خیلی داشتیم برگشته خیلیام نه بستگی به دلیل کات داره خیلیام دوراشونو میرنن بعد میان که فاقد ارزش ...

ما دعوا نکردیم همینجوری جداشدیم بحث خاستگاری بود

ما دعوا نکردیم همینجوری جداشدیم بحث خاستگاری بود

پس ادم موندن نبود .

ادمی که میخواد بره بزار بره

چه بهتر تکلیفتو مشخص کرد

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود.درخواست بدید پلشتید🤌

ببین خیلی داشتیم برگشته خیلیام نه بستگی به دلیل کات داره خیلیام دوراشونو میرنن بعد میان که فاقد ارزش ...

دلیلش گفتم بیا خاستگاری گفت صبرکن گفتم نه دیگ جداشدم اعتماد ندارم

جدی چرا تکلیفم این باید باشه نخاست

اوههههههه

تکلیف همههههه تو این دوره زمونه همینه

مثلا فکر کردی فقط خودتی 🤌🔪

طرف دوسالع زن صیغیشو عقد نمیکنه گردن نگرفته

کلاهتو بنداز هوااااا

چطور دلش میاد. مگ ما چطوریم

خیلی مردا عوضین .خیلی

اینقد جامعه ما مرد سالاره