2777
2789
من ورودی یازدهمماخه همه رتبههای زیر1000قلمچی بودن بخاطرهمین

قلم چی فقط جامعه آماریش بالاست

امسال خیلی ضعیف عمل کرد

هم سوالا هم هزینه هم کلی چیزای دیگه

بعدم چند تا آزمون بده تا میتونی آزمون بده خودتو محدود به یک موسسه نکن هم قلم چی بده هم ماز هم خیلی سبز و ... همش تو تلگرام هست برا خودت درصد گیری کن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

[QUOTE=423929106]سختیش مهم نیست تناسب با کنکور مهمه ک ماز و خیلی سبز دوتاش خوب بوده پارسال ولی قلم چی سوالاتش تکرار ...[/QUOTE

کنکور امسال که خیلی سخت بود قلمچی شبیه تر بود

فیزیکش سوالای سخت و ایده دار زیاد داشت

بنظرت من خودم بخونم برم جلو طبق بودجه بندی کلاس ها و آزمون بدم یا با آزمون پیش برم؟چون من عقبم و این ...

منم دانشجو هستم در کنارش میخام بازم بخونم

به نظرم اول ببین چه رشته ای مد نظرته اگه سه تا ریشه تاپ هستی که هیچی

اگه رشته های پیرا پزشکی هستی میتونی حذفیات داشته باشی که خودتو زودتر جمع کنی من خودم حذفیات دارم

آزمون های شروع از مهر رو شروع کن باهاشون طبق برنامه پیش برو خودتو برسون بهشون

کلاس ببین حتما چون خیلی کمک میکنه

منم دانشجو هستم در کنارش میخام بازم بخونم به نظرم اول ببین چه رشته ای مد نظرته اگه سه تا ریشه تاپ هس ...

خب کلاس های من فرق میکنه با آزمونها

گفتم با کلاس ها برم جلو بعداز دی ماه برم با آزمونها

سوای اون حذفیات نمیخوام داشته باشم

خب کلاس های من فرق میکنه با آزمونها گفتم با کلاس ها برم جلو بعداز دی ماه برم با آزمونها سوای اون حذف ...

نه دیره برا دی ک بخوای شروع کنی برا آزمون

تست و تسلط تو آزمون دادن خیلی مهمه اگه میخای دیر تر شروع کنی از وسط آبان یا آذر آزمون رو شروع کن

با کلاس ها برو جلو

نه دیره برا دی ک بخوای شروع کنی برا آزمون تست و تسلط تو آزمون دادن خیلی مهمه اگه میخای دیر تر شروع ک ...

من با فیلم ها میرم جلو

ولی هر مبحثی رو که خوندم دوپینگش رو آخر هفته میزنم تا به آزمون برسم