2777
2789

دکتر تشخیص داده؟

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کنترل میشه مثل خیلی بیماریای دیگه مثل قندو فشار خون و خیلیای دیگه

بزن باران بهاران فصل خونست، بزن باران که صحرا لاله گون است/ بزن باران که به چشمان یاران، جهان تاریک و دریا واژگون است

بله

عزیزم درمان نداره ولی اگه تحت نظر پزشک باشید و دارو مصرف کنید قطعا قابل کنترله

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

من فقط ۱۷ سالمه :)💔

متاسفانه بیماری سن و سال نمی شناسه

اکثریت ما مشکلاتی داریم حالا جسمی یا روانی

خودتو نباز

شما با مصرف دارو و تحت نظر پزشک بودن میتونی یک زندگی نرمال داشته باشی