2777
2789
عنوان

اولین تماس😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 142 پست
ان شا الله توام میرسی  مام فعلا فقط نامزدیم خدا کنه زود تر عقد کنیم  خیلی جنگیدیم تلاش ک ...

برای من خیلی پیچیده و بعید شده

دعا کن برام💔

انشالله شماهم زودتر عقد کنید و خوشبخت شی❤️

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
😂😂😂اخ امضاتو خوندم ترکیدم  فعلا ک نمیزارن بیاد😭

😂😂😂

دیگ اموزشی همینه

ولی نگران نباش کلی پسرن دور هم خوش میگذرونن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون گلم😗 دعا میکنم این روزها برات به راحتی رد بشن یه سوال اینکه میگن با ازدواج فامیلی مشکلات بی ...

شاید سر مسائل ریز اره ولی بین همه پیش میاد ما دعوا شد بین ما و داییم اینا 

چون اونا میخواستن دخترشونو بزور قالب کنن ینی اگ مامام من اون حرفا رو میزد ک باید حتما بیایین دختر منو بگیرین و این حرفا عمرا دیگ میبخشیدمش

ولی اون میگف من پریا رو میخوام دیگ اینجور شد ولی هنو داییم اینا قهرن بشدت

یک عدد نیمچه روان شناس..😊
برای من خیلی پیچیده و بعید شده دعا کن برام💔 انشالله شماهم زودتر عقد کنید و خوشبخت شی❤️

خدا بخواد میشه توکل کن بهش 

ان شا الله عشقتون پایدار باشه و بهم برسین😙😙

ممنون عزیزم😍

😂😂😂 دیگ اموزشی همینه ولی نگران نباش کلی پسرن دور هم خوش میگذرونن

اره خداییش فقط ماییم اینجا خودمونو عذاب میدیم این هفته امتحانام تموم شه منم میریم بترکونم تابستونو اینجوری کمتر اذیت میشم حداااقل

شاید سر مسائل ریز اره ولی بین همه پیش میاد ما دعوا شد بین ما و داییم اینا  چون اونا میخواستن د ...

😱😱😱😱

اتفاقا دختر دایی منم گاهی سراغ علی رو میگیره و یه حالیه منم 😒 

ولی خوش بختانه علیرضا حسی به دختر داییم نداره و داییم اینا اونجوری اصلا نیستن

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁
😱😱😱😱 اتفاقا دختر دایی منم گاهی سراغ علی رو میگیره و یه حالیه منم 😒  ولی خوش بختانه علیرض ...

چقد منو تو شبیه همین😐

اخ اون لحظه دوس داری خفش کنی

خوشحالم تو این زمینه یه همدرد پیدا کردم

اره خداییش فقط ماییم اینجا خودمونو عذاب میدیم این هفته امتحانام تموم شه منم میریم بترکونم تابستونو ا ...

بعد امتحانا حسااااابی خوش بگذرون 

چقد منو تو شبیه همین😐 اخ اون لحظه دوس داری خفش کنی خوشحالم تو این زمینه یه همدرد پیدا کردم

😗😗😗😗😗

من تا همین چن ماه پیش حسی به علی نداشتم که یه دفه متوجه علاقش میشم و الان متاسفانه اصلا باش راحت نیستم😓😓

😗😗😗😗😗 من تا همین چن ماه پیش حسی به علی نداشتم که یه دفه متوجه علاقش میشم و الان متاسفانه اصلا ...

منم اول اینطور بودم 

ولی الان دیگ از حد گذروندیم واقعا

منم اول اینطور بودم  ولی الان دیگ از حد گذروندیم واقعا

یه چیز بگم

من خودم ادم خییلی مذهبی نیستم ولی دوس دارم شوهرم مذهبی باشه علی تا ایران بود نماز و روزه میگرف ولی کلا راحت بود از وقتی رفته من هی شک میکنم نکنه ... اوفففف😓 حالا خودش به مامانم گفته من همش تو ازمایشگام و وقت دوس دختر گرفتن ندارم خاله ولی بازم من😥