2777
2789
سوالت خیلی کلی هست با آدم خوبش با شرایط مناسب تو طرف بله ازدواج خوبه

آخه تاپیک رو نمیشه پاک کرد حس کردم نامناسبه سوالم🥲

من شخصاً حس میکنم آدمی که میخوام نیست دیگه

ꫂৎ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من 18 ولی خیلی میترسم از ازدواج اونم سنتیبعضی وقتا میگم شاید هیجوقت تن به ازدواج ندم

من خودم قبلاً میگفتم ازدواج سنتی خوبه الان نظرم عوض شده حالا آدمش رو نمیتونم پیدا کنم🙃

ꫂৎ

من خودم قبلاً میگفتم ازدواج سنتی خوبه الان نظرم عوض شده حالا آدمش رو نمیتونم پیدا کنم🙃

سنی نداری که

حالا خانواده من از وقتی کنکور دادم یه طوری رفتار میکنن

که گویی میخوان زودتر شوهرم بدن

خیلی حس بدی میگیرم💔

سنی نداری کهحالا خانواده من از وقتی کنکور دادم یه طوری رفتار میکننکه گویی میخوان زودتر شوهرم بدنخیلی ...

میدونی آخه آدم سنش میره بالا دیگه خواستگارم کمتر میشه واسه خانوما..

من حالا خانوادم میگن تا ۳۰ سالگی شوهرت نمیدیم ولی خودم دوست دارم ازدواج کنم با یه آدم خوب😂🙃تو خودت دوس نداری ازدواج کنی؟

ꫂৎ

میدونی آخه آدم سنش میره بالا دیگه خواستگارم کمتر میشه واسه خانوما..من حالا خانوادم میگن تا ۳۰ سالگی ...

ان شاالله آدم خوب نصیبت بشه

نه هیچ حسی بهش ندارم میخوام اول برم دانشگاه،

مستقل شم اون وقت اگه شرایطش پیش اومد اونم از نوع دوستیش بعد بهش فکر میکنم

فکر میکنم هنوز خیلی بچمم🥲😄

ان شاالله آدم خوب نصیبت بشهنه هیچ حسی بهش ندارم میخوام اول برم دانشگاه،مستقل شم اون وقت اگه شرایطش پ ...

فداتشم همچنین برای خودت مهربون😘💕

آره اگر علاقه به استقلال داری به ازدواج فکر نکن فعلا و بزارش پلن آخرت..

آره شرایطم مهمه و اینکه منم خودمم هنوزم حس میکنم بچم ولی از یه طرفم میگم حالا باید یکی دو سالم تو شناخت با طرف مقابل باشم دیر میشه انگار😂😂

ꫂৎ

فداتشم همچنین برای خودت مهربون😘💕آره اگر علاقه به استقلال داری به ازدواج فکر نکن فعلا و بزارش پلن آ ...

مرسی جانم🥰 بله همینطوره

در کل فکر میکنم هر کسی عاشق آدم درستش بشه علاقه مند به ازدواجم میشه، وقتی دو طرف تلاش میکنن خانواده هارو راضی کنن خیلی قشنگه اینطوری و شیرین هست

مرسی جانم🥰 بله همینطورهدر کل فکر میکنم هر کسی عاشق آدم درستش بشه علاقه مند به ازدواجم میشه، وقتی دو ...

قربونت💕

آره واقعا امیدوارم که همه عاشقا به هم برسن و خوشبخت بشن با انتخاب درست😍🎀

ꫂৎ