2777
2789
عنوان

تیکر

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 157 پست
پ همونه😁 راستی امضات چطور عوض کردی؟برای من هیچی نمیاد

منم امضام پریده بود رفتم تو نینی سایت من اطلاعات کاربری ویراش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نههههههه خواهر😲😲😲😂

اونوقت خودم میام به مامانت میگم پیگیری کنن خخخخخ

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

من نه به دوستام دسترسی دارم نه به پیامهام نه امضام رو میتونم عوض کنم کلا هر چی رو میزنم نمیاد کلی دوست دارم تو سایت اما وقتی میزنم دوستان من نمیاد کل پیامهای خصوصیمم پاک شده!😡

شکر گفتن، نیست؛ شدن است، آیینه گشتن است، تا نور حق در تو تماشا شود✨️

هیچیش نمیاد🙁 فقط اعلانات😑

خخخخخ خوب پس احتمالا تو کاربریت بمب منفجر کردن

حاملگیتون مبارک 😁

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

من برات درست میکنم تو فقط بزا

عاشقتم 😅😅😅😅😅😍😍😍😍😍

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
😂😂😂😂 چه شانسی دارم من که سایتم قاتی کنه تیکر دار نمیشم 😭

بیا تیکر من مال تو ⁦❤️⁩