2777
2789
عنوان

ظرف شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 25 پست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من یبار شکستم بقیشو خودش شکوند ولی خدابی اره کاش اصا دست نمیزدم ب چیزی

اولین باری ک جاریم پاگشام کرد زدم ی لیوان شکوندم ک بگفته ی خودش از یه دست فقط همونو داشت یعنی ناقص نشد.

خلاصه بعد ۱۵سال هنو داره میگه بی پدر.. خخخخخ

دوستای منم خونموم

ن زیاد شکوندن

باید بشکنه دیگ نشکنه ک اونک ظرف ظروف میفروشه از کجا نون دربیاره اینا اومده ک بشکنه دلت نسکنه دختر

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
اولین باری ک جاریم پاگشام کرد زدم ی لیوان شکوندم ک بگفته ی خودش از یه دست فقط همونو داشت یعنی ناقص ن ...

🥲🤣ای بابا

اره واقعا هرکس از یجایی باید روزیش برسه دیگه

ولی بیشتر حس بدی گرفتم ک هربار ما میریم اینطوری میشه شاید بگه این چشمش شوره

ولی خب جدا اصلا توجهی ب زندگی کسی ندارم بخام چشم بزنم بعد ۱۰ بار رفتن خونشون تازه امشب لوسترشونو دقت کردم اونم شوهرم بش دست زد من سرمو بردم بالا دیدم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

یه بار خواهرم بهم زنگ گفت

چند دست لیوان برام بگیر

میخوام مهمانی بدم

ظرف جدید گرفتم

لیوان هم بگیر دیگه نو باشن

کلا زیاد اهل تنوع

خلاصه ۶ دست براش خریدم

همون شب مهمانی ۸تاشون رو شکستن

چندتا دیس و کاسه هم شکست

همش میگفت فدای سرشون

قضا و بلا بوده

خدا برایم کافیست❤

🥲🤣ای بابااره واقعا هرکس از یجایی باید روزیش برسه دیگهولی بیشتر حس بدی گرفتم ک هربار ما میریم اینطو ...

نه بخودت نگیرررر اتفاقه تو همه ی مهمونی ها پیش میاد

دیگ رفاقتی نباید این جرفها باشه ک

سرویس چینی من باروک هست بزن نت ببین

دوستم پیش دستی از دستش افتاد رو سرامیک پودر شد

تازه عروس بودم اونوقت فقط خندیدیم گفتم فداسرت

یا یکی دیگ دوستام قوری شکونده

خواهررررم خیلیییییییی ترکونده کاسه پلاستیکی بغل شعله اب شده نفهمیده شعله گاز داغ بوده ورداشته دستش سوخته پرت کرده رو فرش اشپزخونه سوووخته و.....

فدای سرررررررت

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی
یه بار خواهرم بهم زنگ گفت چند دست لیوان برام بگیرمیخوام مهمانی بدم ظرف جدید گرفتم لیوان هم بگیر دیگه ...

اره واقعا منم برام مهم نبست خودمم خیلی ظرفای خونه خودمو شکستم دیگ شکستنی میشکنه جدی کاری نمیشه کرد

🫂🙂سردرگم در هیاهو

نه بخودت نگیرررر اتفاقه تو همه ی مهمونی ها پیش میاد دیگ رفاقتی نباید این جرفها باشه ک سرویس چینی من ...

🥲🥹🫂🍓❤️الهی قربونت برم عزیزم مرسی حالمو خوب کردی خدا همیشه حال دلتو خوب نگه داره قشنگم

🫂🙂سردرگم در هیاهو