2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی کلش اونجوری که تو عکس افتاده نیست رنگش روشن تره چون همین پارچه دو دیدم اینجوری بود مفتم بود ۳ م ...

خیلی قشنگه

دختر خاله منم دقیقا این مدلی دوخته

ابی یخی و پارچه رویی هم سفیده

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).

خیاط ماهر بده اگر بتونه مثل همین عکس بدوزه خیلی قشنگه

به فکرتان افسار بزنید.قبل از اینکه فکرتان به شما افسار بزند.نینی سایت فقط اونجاش که همه عزیزم و فدات شم نثار هم میکنن ولی پاش بیفته از پشت گوشی گیس همو ول نمیکنن

ممنونم امیدوارم قشنگ در بیاد واسه دوختش ۲ تومن میگیرن😢

ارزششو داره

اماده بخوای بخری فکر کنم گرونتر باشه

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید، شماها از سگ کمترید🐶🤡(بلانسبت سگ البته)).

مفت خریدی من پارچه کرپ گرفتم ۱ متر ، ۱۲۰۰

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنی؟🤍 هر وقت دیدی داری به خاطر یه آدم دیگه خودتو نارحت میکنی و داریی خودخوری میکنی از خودت بپرس آخه ((طرف سگ کی باشه )) مشکلات خود به خود حل میشن✌️

پارچش مفت بود اخه ۶۰۰ پول پارچه دادم بعد بیام ۲ تومن بدم دوخت😢💔😂

😂😂💔💔