2777
2789
عه جدی عزیزم واسه من اثر داره که چند ساله همین کارو میکنیم ، همون اول که برنج میگیریم سیر میندازیم د ...

اره گلم

هرکی هرکاری گفت کردم فایده نداشت انقد بد گرفتار این حشرها شدم که نپرس😂😂

تا تو کشو لباس ها و کابینت ها همه جا نفوذ کرده بودن

مال منم هم از پارسال داشتم هم تازهپس اگه تازگیا حشره زده هرچه زودتر بریز تو بطری یکمم نمک بریز تو بط ...

نه اون گونی که زده برای پارساله یه چند تایی زده میخوام برای اسال که گرفتم نزنه آخه ۵۰ کیلو چقدر شیشه نوشابه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا لعنتشون کنه پارسال برای من نزد تا الان توی چه گونی ای نگه میداری زیاد میخری ؟

من تا چند روز پیش تو ظرفای بزرگی که ۲۰ کیلو ظرفیت دارن نگه میداشتم دیگه مامانم گفت بریز بطری

از پارسال ۱۵ کیلو مونده بوده امسال هم ۳۰ کیلو خریدیم

نه اون گونی که زده برای پارساله یه چند تایی زده میخوام برای اسال که گرفتم نزنه آخه ۵۰ کیلو چقدر شیشه ...

بازم شاید دوستان راه حل بهتری دادن منکه مامانم بنده خدا انقد گفت بریز و من نریختم که کل خونم شد حشره😑😑

اووو خب چیکار کردی که از بین رفتن عزیزم؟😮

تازه چند روزه ریختم همه رو تو بطری نوشابه و دلستر و آب معدنی

یک هفته هم هست که هرروز کل خونه رو جارو میزنم بلکه از بین برن بازم صبح پامیشم میبینم چندتا رو سرامیکن

فک کنم تو کل خونه لونه کردن😂

سلام عزیزم ما خودمون زمین کشاورزی داریم

کیسه برنج نباید مستقیما روی زمین باشه

حتما یه تخته چوبی زیرش بزار بعد کیسه برنج رو بزار روش

و اینکه مامانم همیشه پلاستیک خیار میخره

و کلفت هست برنج رومی ریزه توش تقریبا هر پلاستیک 20 کیلو جا میگیره و با جارو برقی سرش رو محکم مک میزنه و پلاستیک دیگه توش هیچ هوایی نمونه بعد محکم می بنده با نخ دیگه هیچ شپشی نمیزنه

تازه چند روزه ریختم همه رو تو بطری نوشابه و دلستر و آب معدنییک هفته هم هست که هرروز کل خونه رو جارو ...

ای وای اینطوری که خیلی اذیت میشی ، من خالم برنجش جوجو زده بود یه بار تو فریزر گزاشت جوجوهاش همه مردن

ای وای اینطوری که خیلی اذیت میشی ، من خالم برنجش جوجو زده بود یه بار تو فریزر گزاشت جوجوهاش همه مردن

خیلی زیاد چون با وجودشون حس میکنم خونه تمیز نیست

چه خوب کاش منم از قبل میدونستم