2777
2789
بشدت مزخرف همش باید انگلیسی صحبت کنی حوصله سر بر .بعضیا لحجه داغون نمیفهمی اصن چی میگن.استادا ی سریا ...

شما که رفتید این رشته زبانتون خوب بود؟ علاقه داشتین؟

خودت باش با وجدانی بیدار ..🤍✨همیشه بهت وفادارم ..M💕✨آقایون درخواست ندن..

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اما اگه تلاش کنی و علاقت زیاد باشه و از بچگی زبانت عالی روبه بالاباشه و اطلاعات عمومیت خوب باشه و کت ...

من از کلاس ششم تا الان کلاس زبان میرم زبانم هم خوبه علاقه هم دارم ولی موندم بین مامایی و زبان

من بودم میرفتم مامایی چون عاشق تجربی بودم نشد برم

بازار کارش بهتره و خب اونم باید علاقه داشته باشی یکم رشته چندشیه با اندام زنا سروکارداری اما ممکنه تو بهداشت یا جای بهتر استخدام شی البته دختر خواهرشوهرم انصراف داد از مامایی میگفت دوس ندارم رشتمو پزشکی میخواد

تدریس باید فوق لیسانس بگیری بری دبیری معدلتم بالا باشه تو اموزشگاه زبانم بخوای تدریس کنی مدرک ttcمیخ ...

با رشته ادبیات زبان مگه نمیشه تدریس کرد ؟ چون این رشته کلی هست

با چه تزار و معدلی قبول شدین معدل بیشتر تاثیر داره یا کنکور برگردین عقب باز این رشته رو میخونین؟

یادم نمیاد

بستگی به شغلی که میخوای در اینده داشته باشی داره من چون کلا هدف شغلیم رشته های دانشگاهی نبود و زبان بلد بودم رفتم این رشته

میخوای در اینده زبان تدریس کنی؟

یادم نمیادبستگی به شغلی که میخوای در اینده داشته باشی داره من چون کلا هدف شغلیم رشته های دانشگاهی نب ...

Are