2777
2789
عیو سایت با اومدن اسم یه زن ستیز متجاوز پدوفیل کثیف تر شد

در جریان اخبارش نبودم صرفا سالها پیش چند تا اثرشو شنیدم اونم به واسطه ی دوست دخترم که همیشه گوش میداد وگرنه خودم شناختی ندارم ازش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متجاوزه

واقعیت نداره پلیس ایران و ترکیه تحقیق کردن و فهمیدن اون حرفا همش دروغ بوده میتونی خودت بری ببینی

آدم گیاه خواری که با دوستش به خاطر کشتن پشه دعوا میکنه متجاوز نیست !

جرمش توهین به رهبر

خودش با پای خودش اومد ایران چون خسته شده بود

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

عیو سایت با اومدن اسم یه زن ستیز متجاوز پدوفیل کثیف تر شد

چرا این حرفو میزنی ؟ اگه توام میگی متجاوزه کامنت بالایی که خودم گذاشتم بخونم اون خیلی به خانوما احترام میزاشت خیلی چون اعتقاد داشت که باید به زنان احترام گذاشت

مادر نوازنده اش داریا میگفت وقتی دخترمو میفرستادم پیشش خیالم راحت بود میگفت خیلی مرد و کلی هم ویدیو گذاشت چرا باید همچین آدم خوبی تو زندان باشه

تو داری برعکس شخصیتش حرف میزنی ؟

شلوغ اما بی کس!تتلیتیا لطفا تاپیک آخرمو بخونید و لایک کنید🙏🏻♥️. Un giorno verrò in Italia.🏐👩🏼🎓🇮🇹

واقعیت نداره پلیس ایران و ترکیه تحقیق کردن و فهمیدن اون حرفا همش دروغ بوده میتونی خودت بری ببینیآدم ...

@98aytanarnika1

چرا این حرفو میزنی ؟ اگه توام میگی متجاوزه کامنت بالایی که خودم گذاشتم بخونم اون خیلی به خانوما احتر ...

چه دروغ هایی برای دفاع از متجاوز در میارید ولی هنوز عکس پستش تو گوگل هست که میگفت آتنا اصلانی باید حجاب میکرد تا به قتل نمیرسید

لیترالی بچه ۵/۶ ساله بود

و خاک تو سر کسیکه از گذاشتن بچه اش پیش یه معتاد بنگی که هميشه هایه خیالش راحته

باشه عزیزم. رو وقتی بهت میگم که از حماقتت خسته شدم