2777
2789

به نظر من بد دل کسیه که به همه چیز همسرش شک داره حتی کوچیک ترین چیزا ، مثلا همسرش با اسنپ بخواد بره جایی اون فکر میکنه اسنپیه اسنپ نیست که دوست پسر همسرشه ، یا حتی همسرش تو مهمونی توجمع خانوما بشینه حرف بزنه، اون فکر میکنه بقیه دارن بهش یاد میدن و نمیزاره همسرش با کسی خیلی معاشرت کنه ، یا مثلا همسرش یه لباس قشنگ پوشیده باشه حالا یکمم کوتاه باشه یا رنگش روشن باشه اون فکر میکنه واسه جلب توجه یکی همسرش اینو پوشیده و خیلی موارد دیگه هست ،

معمولا درمان نمیشن چون اینجور ادما اصلا قبول ندارن که بد دلن ، ولی خب قطعا روانپزشک تاثیر داره اگر برن .

به نظر من بد دل کسیه که به همه چیز همسرش شک داره حتی کوچیک ترین چیزا ، مثلا همسرش با اسنپ بخواد بره ...

برای من با بگوبخند با مردا یا رقص توی جمع مختلط حساسه به اسنپ و سرکار و دانشگاه کار نداره،... اجازه عکس پروفایل و ... ندارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برای من با بگوبخند با مردا یا رقص توی جمع مختلط حساسه به اسنپ و سرکار و دانشگاه کار نداره،... اجازه ...

به نظر من در مورد بگو بخند با مردا و رقصیدن توی جمع مختلط حق داره کاملا ولی درمورد پروفایل و اینا نه واقعا غیر منطقیه .