2777
2789
شاید ساندویچ کالباس درست کنمفعلا کمپوت سیب دارم درست میکنم🥲

کمپوت خوشمزه میشه؟چطور درست میکنی

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کمپوت خوشمزه میشه؟چطور درست میکنی

اره خیلی

سیب ها رو آناناسی برش میدم

بعد اب و شکر و گلاب و هل و دارچین و زعفرون میریزم باهم بجوشه ،سیب هارو اضافه میکنم نرم که شد میریزم تو شیشه

اره خیلیسیب ها رو آناناسی برش میدمبعد اب و شکر و گلاب و هل و دارچین و زعفرون میریزم باهم بجوشه ،سیب ...

میشه مقدارش هم بگی مثلا برای یه کیلو سیب

بعد تو شیشه ربی میریزی؟تو یخچال نگه میداری؟ تا چند وقت تاریخ مصرفشه

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

میشه مقدارش هم بگی مثلا برای یه کیلو سیببعد تو شیشه ربی میریزی؟تو یخچال نگه میداری؟ تا چند وقت تاریخ ...

اگه سیب خودش شیرین باشه شش تا هشت قاشق شکر میخاد عزیزم

من همیشه یه کیلو سیب درست میکنم یک هفته میمونه به مقدار زیاد درست نکردم تا حالا

اره تو همون شیشه ها میریزم تو یخچالم هست