2777
2789

انشالله تولد صد سالگی توجهت باشه

مرد درخواست بده داره نشون میده حرومزادست 😒 با کارشون عصبانیت میکنن بعد میگن چته. 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا تولدمه :) هیشکی یادش نیست و تایپیک نسبتا فانت باعث شده اشکی بشم🥹❤️

تولد تولد تولدت مبارک

مبارک مبارک تولدت مبارکککک

اشک شادی شمع رو نگاه کن که واست میچیکه

چیکه چیکه

کام همرو بیا شیرین کن

بیا کیکو ببر

تیکه تیکه

ان شالله ۱۲۰ سالهههه بشی❤️🔥💃💃💃💞💘🎂🍰🧁🍫🍭🍬

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

فداتتتتت خوبممممممکنکور چجورررر بود؟

😂😂عالییی محشرررر بوددد

افتاده بودم وسط دوتا کصخل😂😂یکیش کلا یا منو نگا کرد یا اب خورد یا کیک خورد یا خابید اون یکیشم امتحان شروع شده ب مراقبه میگه اینو چیکار کنم😂😂بعد ی لحظه دیدم 😂😂کل پاسخنامه رو پر کرده

تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک تولدت مبارککککاشک شادی شمع رو نگاه کن که واست میچیکهچیکه چیکهکام ه ...

جیغ بابت اینهمه تبریکککک ذوق زدهههه شدممم کهههه

و من سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت.

😂😂عالییی محشرررر بودددافتاده بودم وسط دوتا کصخل😂😂یکیش کلا یا منو نگا کرد یا اب خورد یا کیک خورد ...

خداروشکررر🥺💕🤭

واییی🤣🤣🤣🤣

چه باحال کیف کردی پسسسس😍ان شالله قبولیت

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

جیغ بابت اینهمه تبریکککک ذوق زدهههه شدممم کهههه

فداتبشممممممم قلبیییی قلببببب💕💘💞❤️🔥🩷