2777
2789
شهرما کوچیکه بروجرد از این چیزا فکر نکنم اصن سرشون بشه🤣🤣😅

🤣🤣🤣🤣🤣🤣خب بهتر

یه کاربری نوشته بود درس بخون تو دبیرستان

خیلی حق بوداصلا درگیر رفیق بازیو حاشیه نشو

اگه هدف داری خیلی جدی از دهم بخون

رشتت چیه؟

و من سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

میتونم بدونم رشتتون چیه ؟فوضولی نیستا😅🙂↔️

بله خواهش میکنم

تجربی هستم 😊

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

به به امیدوارم موفق باشی و تو بالاترین نقاط ببینمت،فقط باید ویزیت من رایگان باشه ها

😂😂😂🫠 اگر دکتر زنان شدم چجوری تو رو ویزیت رایگان کنم داداش icon 🤣🤣🤣🤣

بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون

😂😂😂🫠 اگر دکتر زنان شدم چجوری تو رو ویزیت رایگان کنم داداش 🤣🤣🤣🤣

سوال زیبایی بود،راستش جوابی ندارم ولی حالا چرا میخوای دکتر زنان بشی این همه رشتهههههههه🙂↔️🤣

شوخی کردم امیدوارم به هرجا دوست داری برسی،و اینکه تو دکتر زنان شو من خودم یه مشکلی پیدا میکنم که بیام پیشت💪😂

سوال زیبایی بود،راستش جوابی ندارم ولی حالا چرا میخوای دکتر زنان بشی این همه رشتهههههههه🙂↔️🤣شوخی کر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🫠 خیلی ممنون

یا خدااااااا چه مشکلی مثلاً ببین برای ویزیت رایگان چه کارا که نمیکنن 🫠🫠🫠🫠🫠🫠🙃🤣🤣🤣🤣🤣🤣