2777
2789
نه اصلا  هر كي زندگي خودشو داره  اينكه بخوان كمك كنن و دائم دخالت كنن و منت بزارن سخت تر ...

نه اصلا سرشون منت نمی ذارن و دخالت هم نمی کنن. ولی تو زندگی ما تا بخوای دخالت می کنن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برات پیش نیومده والا منکه تعریف جاریمم زیاد پیش من بکنن کبود میشم همونجا چ برسه ب اینکه ب جاریت خونه ...

انفاقا مادر شوهر من هميشه از كارايي ك براي جاريم كردن تعريف ميكنه با اينكه اكثرا با جاريم اختلاف دارن و هيچ كدوم ازون كارارو براي من نكردم 

منم اهميت نميدم 

چرا بايد حرص بخورم اخه ؟!!

خدايا شكرت 🌹💖 

من خونه نخریدن ولی برادر شوهرم همینجوری بیکار بیکار راه میره و پول خرج میکنه در صورتیکه شوهرم کمک خرجشونم بود و یه قرون پولم ازشون نگرفت ....مطمعنم زنم گرفت کلی خرجاشو باید پدر شوهرم بده ولی مهم نیست برام چون اینجوری از زیر سرسون بیرونیمو و دخالتیم تو کار نیست ک بخواند دخالت کنن ولی همین الانشم پول کم میاریم عصبی میشم از دستشون ک فرق گذاشتن

‏برای اینکه کمتر آسیب ببینیدفاصله‌ها را رعایت کنید چه در رانندگی و چه در زنـدگی   

روزی صد هزار مرتبه خدارو شکر کنیم ...

خانمی تعریف میکردم پدرش بین دخترها و پسرهاش فرق میذاره.خونش و میفروشه که پسرش پول دستش باشه بعد واسه جهاز دخترش که درآمدی هم نداره کمکی چندانی نمیکنه....

اگه بی پولی رو همه مسائل زندگیتون تاثیر بذاره چی؟ مثل تفریح و پوشاک و خورد و خوراک؟

به خودم و همسرم همیشه میگم زندگی یک روز دو روز یا چند ماه نیست ,سالهای سال ادامه داره و همیشه هم یک جور نیست