2777
2789
عنوان

بیبی چک اینتک چه عجیبه🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 783 بازدید | 19 پست

اهان پس خیلی وقته منتظری ایشالا شما هم به زودی طعمه مامان بودنو میچشی ولی یه نصیحت بهت میکنم خودتو کلا بزن به بیخیالی باور کن سریع باردار میشی من دخترمو بعد از یک سال خدا بهم داد دیگه ناامید شده بودم گفتم دیگه نمیخوام واقعا فراموشش کردم باور کن تو ماهی باردار شدم که کلا بچه نمیخواستم این دومیم که کاملا ناخواسته بود اینم در کمال ناباوری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اهان پس خیلی وقته منتظری ایشالا شما هم به زودی طعمه مامان بودنو میچشی ولی یه نصیحت بهت میکنم خودتو ک ...

خداحفظشون کنه.اره منم شنیدم وبی خب شما مشکلی نداشتی باردارشدی من پلی کیستیکم میترسم

خداحفظشون کنه.اره منم شنیدم وبی خب شما مشکلی نداشتی باردارشدی من پلی کیستیکم میترسم

منم پلی کیستیکم. سر اولی چند ماه اقدام کردم ولی نمیشد بعد یه ماجرایی پیش اومد که کلا منصرف شدیم از آوردن نی نی. یعنی تصمیم گرفتیم بعد از تموم شدن اون ماجراها اقدام کنیم ولی جیگر طلا با عجله خودش رو رسوند. سر این یکی هم با اولین اقدام اومد. اصلا به اینکه پلی کیستیکی فکر نکن حتی برای یه لحظه. توکل به خدا کن ان شاءالله نی نی زود میاد