2777
2789
عنوان

شوهرم ادم خوبیه ولییی

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 24 پست

احساس مسئولیت میکنه ؟وسیله ای خراب بشه تعمیر میکنه ؟؟خیانت چی ؟؟اعتیاد ؟؟؟واینکه شما اقتصادی داره؟؟؟از شلختگی و کثیفی خونه بدش میاد ؟؟؟به تمیزی ماشینش چی اهمیت میده ؟؟؟؟بع مسایل تربیتی بچه ها چی؟؟له مشکلات درمانی و سلامتی اعضای خانواده چی؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقایسه رو بزار کنار و زندگیت رو ادامه بدههر زوجی فرمول منحصر به فرد خودش رو داره

میدونم مقایسه خوب نیس

اما گاهی اوم نیم نگاهی میندازه به اطرافش میبینه کجای کاره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

احساس مسئولیت میکنه ؟وسیله ای خراب بشه تعمیر میکنه ؟؟خیانت چی ؟؟اعتیاد ؟؟؟واینکه شما اقتصادی داره؟؟؟ ...

همه اینا که گفتی تقریبا اوکی هست و مشکلی باهاش ندارم بجز اون قسمت اقتصادی که مشکلو تو زندگی همه هست این روزه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

با هم دوست باشیدنه مرد زن ذلیل به درد میخوره نه مرد مستبد

تا زمانی که به میلشیم همه دوست و خوبیم

ولی اگر بخوام مخالفش حرکت کنم اونوقته باید سرسنگینی و قهرشو تحمل کنم .خودم نمیتونم

کاش چنین چیزی هم تو زندگی من بود . اشتباه نکن زندگیت خیلی بهتر از ماهاست

ممنون از دلگرمیت

منم که همه مشکلات زندگیمو نگفتم

انشالله همه خوشبخت باشیم

تا زمانی که به میلشیم همه دوست و خوبیم ولی اگر بخوام مخالفش حرکت کنم اونوقته باید سرسنگینی و قهرشو ت ...

گربه رو باید دم حجله میکشتی

الان اگر خیلی ساله ازدواج کردید و اون سوار به زندگی شده و به این سبک عادت کرده به این راحتیا نمیتونی بیاریش پایین

گربه رو باید دم حجله میکشتی الان اگر خیلی ساله ازدواج کردید و اون سوار به زندگی شده و به این سبک عاد ...

اوهوم

اوایل میخواستم طوری دیگه باشم زندگی بر نمیداشت

الان انگار سازشو انتخاب کردم چون از بحث میترسن از دعوا بیفایده کناره میگیرم ولی اینطورم خوب نیست

همه اینا که گفتی تقریبا اوکی هست و مشکلی باهاش ندارم بجز اون قسمت اقتصادی که مشکلو تو زندگی همه هست ...

خوب عزیزم بخدا هیچ کس کامل نیست ......اینا وظایف اصلی هر مردی هست که هر کدوم رونداسته باشه زن واقعاااا اذیت میشه بقیه قابل حل مثلااا مردی که تموم این کارها اوکی باشه دیگه معمولا میدونه کارش درسته خودش رو کامل میبینه .......