علی۱۶د مدیر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 145 عنوان کنکوریم | مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 67 پست امسال سال کنکورمه و الان تایم جمع بندی تابستونمه به زور اومدم مسافرت خانوادگی کل جزوه هام جا موند چه غلطی کنم؟ امروز | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 145 ارهنهایی هاتو جدی بگیر قبولی کنکور ریاضی راحته تقریبا آخیش بالاخره یکی امید داد، دمت گرممممممممم
ماهـــک۲۰۳۸ عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 965 آخیش بالاخره یکی امید داد، دمت گرممممممممم هرکی گفت نمیشه غلط کرده امید داشته باش همیشه. الان وقت خوبی داری تا روز کنکور توی این شبای وحشی چطور میشه کفتر صلحو رها کرد؟
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 145 هرکی گفت نمیشه غلط کرده امید داشته باش همیشه. الان وقت خوبی داری تا روز کنکور خیلی ممنونم،واقعا نیاز داشتم بشنوم،ازت کمال تشکر رو دارم
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2419 واقعا دیوونه ریاضیاتم منم خیلی دوست دارم هم خیلی استعداد دارم بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 145 منم خیلی دوست دارم هم خیلی استعداد دارم استعداد رو که از همینجا قشنگ دارم حس میکنم دکتر جان، برای همه عشقی از نوع عشق خودم به ریاضی رو آرزو میکنم😂
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2419 استعداد رو که از همینجا قشنگ دارم حس میکنم دکتر جان، برای همه عشقی از نوع عشق خودم به ریاضی رو آرزو ... 😂😂😂🤣🤣👌🏻 آرزوی خوبی بود عالی ایشالله 🤣🤣 به عشقت هم که نمی تونی برسی آدم نیست برات دعا کنم 🫠😂😂 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2419 البته یه عشق دارم که بشه بهش رسید 😁 اع واقعا چه خوب 😂کی هست بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 145 😂😂😂🤣🤣👌🏻 آرزوی خوبی بود عالی ایشالله 🤣🤣 به عشقت هم که نمی تونی برسی آدم نیست برات دعا کنم 🫠 ... البته یه عشق دارم که بشه بهش رسید 😁
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2419 CLS🙂↕️🙌 آخی ایشالله بهش برسی 😂😂👌🏻 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2419 نگو میدونی چیههه چرا ندونم 😂😂مگه بنز منظورت نیست 🤔 😂😂 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون
علی۱۶د مدیر استارتر عضویت: 1403/09/28 تعداد پست: 145 چرا ندونم 😂😂مگه بنز منظورت نیست 🤔 😂😂 دقیقاااادکترررررر چه میکنی،پرامممممم واقعا خوشحالم که میشناسییییییدکتر فوتبالی هم هستی؟
zfdhrb عضویت: 1405/05/18 تعداد پست: 2419 دقیقاااادکترررررر چه میکنی،پرامممممم واقعا خوشحالم که میشناسییییییدکتر فوتبالی هم هستی؟ 😂😂😂😂🫠 دکتر و دسته کم گرفتیا 😂😂😂نه فوتبالی نیستم ولی 😌😂😂😂 بیکاره واقعی هستم از آشنایی همه خوشبختم🌹امیدوارم شما هم خوشبخت باشید درخواست دوستی ندید آقایون