2777
2789
غریبه هم باشه با جواب رد ادم ناراحت میشه.. اینکه خواستگاری نکنی و ببینی زن یکی دیگه شد یه عمر خودتو ...

والا اصالتا بچه گیلانن مادرم با مادرش فقط در حد سلام صحبت کرد که معرفی کرد خودشو و مادرش گفت دخترم ۲۷ سالشه و خب یه داداشم داره که حدود ۳۳ سالشه و مجردن

مامانم بابام و حتی داداشم ( که کوچیک تره داداشم) دختره رو دیدن و میگفتن که قیافش بیشتر نشون میده و خودمم حس کردم که قیافش از سنش بیشتر نشون میده و بابا مامانم گفتن خوشگل نیستااا

ولی من دیدمش خوشم اومد ازش همین که قبلا صبحا میرفت سر کار ( دیگه نمیره ) خیلی مواقع میدیدمش و کلا ازش خوشم میاد

چون اهل کافه دور دور دوست پسر نیست و خانوادش بنظر سخت گیر میان یا حتی رفیق دخترم ندیدم باهاش نمیتونه ازدواج با دوستی داشته باشه

سنتیم اگه کسی بود بنظرم تو این یک سال که هی دیدش میزنم و دالی میکنیم حتی قبل ۲۷ سالگی احتمالا ازدواج میکرد بین فامیلاش

احتمال این که یهو شوهر کنه زیر ۳۰ درصده بنظرم

و خب قلبم میزنه میخوام بهش بگم نمیتونم

ولی خب ینی دفه بعد به خود دختره بگم رو در رو؟؟؟؟؟؟؟؟

والا اصالتا بچه گیلانن مادرم با مادرش فقط در حد سلام صحبت کرد که معرفی کرد خودشو و مادرش گفت دخترم ۲ ...

خیلیم عالی که دنبال یه زندگی درست و حسابی هستین نه صرفا خوشگلی.... چون دختره هم دوس پسر نداره مطمئنن شما جلو بری هم احتمالا جواب رد میده اگه قصدت جدی ازدواجه به مادرت بگو با مادرش قراره خواستگاری رو اوکی کنن و بعد یمدت آشنا شین تا اگه به تفاهم رسیدین ازدواج کنین

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

احتمالا به خاطر سخت گیری خانواده و مدل زندگی که داشته جوابتونو درست حسابی نمیده و سلام علیک نمیکنهشم ...

یبار دیدم پدرش با دخترش داشتن میرفتن خونه ساعت ۵ غروب بود به باباش سلام کردم باباشم جواب سلاممو داد و اوکی بود و گفتم به دخترش خسته نباشین البته نگاش نکردم خجالت کشیدم مرسی هم نگفت حتی

من پس خودم مستقیم بهش نگم ننه بابامو بفرستم جلو

اگه اوکی نبود فک نکنم اصلا بتونم بیشتر اشنا شیم

ولی دختره چون اهل رفیق بازی نیست و اگرم خواستکار تو فامیلاش داشته باشه باید ازدواج میکرده و خبری نیست

نمیدونم چقدر اوکی میشه

خیلیم عالی که دنبال یه زندگی درست و حسابی هستین نه صرفا خوشگلی.... چون دختره هم دوس پسر نداره مطمئنن ...

اخه رشتش مهندسی کامپیوتره منم عاشق کامپیوترم و از سخت افزار و کامپیوتر و سیستم و این چیزا سر در میارم

مثلا طرف رشتش تجربی بود خیییییلی زمین تا اسمون فرق میکرد

بعد منم مهندسی مکانیک خوندم میدونم باز رشته کامپیوتر اینا وضعیت چه جوریه بیشتر درک میکنیم همو

یک خبر خوب دیگم اینه که شغلش مرتبط با رشتش ( طبق گفته خودش ) نیست و خبر خوشحال کننده دیگه اینه که تایمایی که قبلا میرفت سر کار هر چی بیرونم اونو نمیبینم که بره و احتنال ۹۸ درصد از شغلش اخراجم شده و خب نمیتونه هی کلاس بزاره یا مثلا خودشو بگیره

بنظر خودم خوشگله و دلم میخواد زنم مثل همین باشه تیپش لاغر و قد کوتاه تر از متوسط ( برای دخترا) داره که خب من واقعا جذبششدم و همسایمونه و چون کم بیرون میاد منم کم بیرون میرم هفته ای سه یا ۲ بار تو چشمه میبینمش

خیلیم عالی که دنبال یه زندگی درست و حسابی هستین نه صرفا خوشگلی.... چون دختره هم دوس پسر نداره مطمئنن ...

پس نگم اگه اوکی هستین واس خواستکاری به مادرم بگم که به مادرتون بگن واس خواستگاری و ازدواج؟؟؟ نگم؟؟؟

اینم خوبه👏👏👏

اره دیگه نمیگم که شمارتو بده

میگم اگر راضی هستین به خانواده بگم واس هماهنگی با خانوادتون

راستش گفتنشم بنظرم شوک میده شاید به دختره😅😅

اره دیگه نمیگم که شمارتو بده میگم اگر راضی هستین به خانواده بگم واس هماهنگی با خانوادتونراستش گفتنشم ...

اگه خیلی سنتی باشه اره ممکنه شوکه شه اگه خیلی سنتی هستن از اول مادرتو بفرس ببین جوابشون چیه

اگه خیلی سنتی باشه اره ممکنه شوکه شه اگه خیلی سنتی هستن از اول مادرتو بفرس ببین جوابشون چیه

او پس همون اول مادر پدرو بفرستم امن تره و احتمال قبولیش بیشتره

فک کنم شوکه بشه

بعد سر مهریه

ینی بالاتر از ۱۴ تا سکه میخوان؟؟؟

چون خانوادش مثل خانوادمون نسبتا مایه دارن

او پس همون اول مادر پدرو بفرستم امن تره و احتمال قبولیش بیشترهفک کنم شوکه بشهبعد سر مهریهینی بالاتر ...

پدرتو نه

صرفا مادرتو بفرس که بره با مادرش در میون بزاره که میخاین برا دخترش برین خواستگاری و کی بیایم برا آشنایی و صحبت. بعد ایشونم میگه بزار با دختر و پدرش در میون بزارم بهتون خبر میدم.

دیدی خبر نداد چند روز دیگه دوباره مادرتو بفرس که با مادرش صحبت کنه و خبر بگیره.

در مورد مهریه والا نمیدونم این موضوع شخصیه و به خودتون مربوطه هرچند حواستون باشه احتیاط شرط عقله

پدرتو نهصرفا مادرتو بفرس که بره با مادرش در میون بزاره که میخاین برا دخترش برین خواستگاری و کی بیایم ...

مرسی

ممنون از وقتی که گذاشتین و راهنمایی که کردین