2777
2789
عنوان

چهره ی من

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 28 پست
چه شوهر بیشعوری داریداره تورو خورد میکنه که بگه من خوبمجات باشم من بهش میگم تو زشتی

خیلی برام سخته آخه من یه بار هم ردش کردم مادر خواهرش اومدن گریه کردن . من قبول کردم بیشتر آشنا شیم اون موقع اینطوری نمیگف بعد ازدواج میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی برام سخته آخه من یه بار هم ردش کردم مادر خواهرش اومدن گریه کردن . من قبول کردم بیشتر آشنا شیم ا ...

یه بزرگی میگفت

لقمه که اندازه ی دهنت نباسه باید تیکه تیکش کنی

اینم چون درحدت نیست داره تیکه تیکت میکنه که خودشو بزرگ کنه

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن، بامردم بی درد ندانی چه دردیست💔

من مطمئنم شوهرت نسبت به خودش اعتماد نداره و تورو برتر میبینه که بهت همچین حرفی میزنهبهش بگو عزیزم اگ ...

تو چیزای دیگه من بالاترم

چهره مم دوستام میگن تو بهتری ولی اون خودش اینطوری فک میکنه که خیلی چهرش خوبه

یه بزرگی میگفتلقمه که اندازه ی دهنت نباسه باید تیکه تیکش کنیاینم چون درحدت نیست داره تیکه تیکت میکنه ...

دقیقا زن کارمند با مدرک دکترا گرفته اینطوری باهاش برخورد میکنه

😂😂😂 کاش هیشکی زن آدمی نشه که قدرشو ندونه

یه احتمال دیگه م هست، تو یه زمینه ای احساس کمبود میکنه، با پایین آوردن تو میخواد جبران کنه.

خواهرانه میگم حتما با یه مشاور درست و حسابی مشورت کن، از اول اگه خشت و کج بزاری دیگه بعدا سخت درست میشه

یه احتمال دیگه م هست، تو یه زمینه ای احساس کمبود میکنه، با پایین آوردن تو میخواد جبران کنه.خواهرانه ...

حس میکنم زندگیمو باختم قبل شوهرم یه خواستگار داشتم خیلی دوسش داشتم خیلی احترام منو داشت متاسفانه خونوادم خرابش کردن

حس میکنم زندگیمو باختم قبل شوهرم یه خواستگار داشتم خیلی دوسش داشتم خیلی احترام منو داشت متاسفانه خون ...

گذشته ها گذشته، معلوم نیست که شاید با اون پیش میرفتی یه چیز بدتر از این درمیومد. چه همه چی تمومایی دیدیم که بعدا گندای بزرگشون درومده😉 حالو دریاب و حالتو خوب کن🩷