2777
2789
عنوان

دیدن جهیزیه

226 بازدید | 23 پست

عروسیم عقب افتاده و آذر عروسیمه اما از الان جهیزیه رو چیندیم

با خانواده ی شوهرم تو یه ساختمون زندگی میکنیم متوجه شدم که خواهرشوهرام و جاریام وقتی مادرشوهرم خونه نبوده بدون اجازه رفتن و جهیزیه رو دیدن هفته پیش به روشون آوردم دعوای بدی شد و همسرم قید خواهرا و برادراشو زد

به نظرتون حق با من نبوده؟ همش عذاب وجدان اینو دارم که نزدیک عروسی بینشون رو خراب کردم و باید سکوت میکردم

ناراحتی من از دیدن اثاث نبوده از اینکه حریم شخصیم رو رعایت نکردن ناراحت شدم اما خیلی عذاب وجدان دارم

کار اشتباهی کردن

جالبه که برای دیدن حیوانات در باغ وحش....باید پول پرداخت کنند و بلیط تهیه شود سپس اجازه دیدن حیوانات را دارند.......................ولی بعضی ها خودشان را رایگان و مفت به اشتراک میگذارند تا دیده شوند.................البته شاید هیچ هنر و اصالتی ندارند که با آن دیده شوند و افتخار کنند ...با خودشان میگویند با اندام خودمان را به نمایش میگذاریم تا جلب توجه کنیم .....اندکی فکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۲ سال پیش ک جهیزیه بردم اپارتمان همسرم ک ۲خیابون با مادرش فاصله داشت بعد چیدن نهایی چن روز ب عروسی با جاریم و دختراش رفته بودن یواشکی دیدن( همسرم کلید رو ب رسم امانت داده بود ب مامانش)

من ک شنیدم حقیقتا ناراحت شدم ک چرا عین دزدا رفتن خونم

ولی تو ۱۲ سال ب روشون نیاوردم

الان برم اون سر دنیا کلید ب کسی امانت نمیدم

نه خب حق داشتی حالا چرا به دعوا در این حد و شدت رسید!!!!

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

اینکه کار اونها بد بوده که شکی نیست باید در رو قفل میکردید ولی اینکه یکجا زندگی میکنید ایجاب میکرد د ...

من واقعا دخالتی نکردم و تو بحثشون شرکت نکردم فقط ناراحتیم رو به همسرم انتقال دادم

در رو هم قفل نکردم چون خونه یکم تعمیرات داشت مدام کارگرا در رفت و آمد بودن

من واقعا دخالتی نکردم و تو بحثشون شرکت نکردم فقط ناراحتیم رو به همسرم انتقال دادم در رو هم قفل نکردم ...

حالا که گذشته

لازم این بعد کمی با فاصله و احترام رفتار کنید

صمیمیت زیاد شروع اختلافاته

من واقعا دخالتی نکردم و تو بحثشون شرکت نکردم فقط ناراحتیم رو به همسرم انتقال دادم در رو هم قفل نکردم ...

دعواشون لفظی بود بیشتر

دو طرف از هم ناراحتن و یک هفته ست قهر کردن همسرمم میگه تا آذر موقع عروسی زنگ نمیزنم بهشون

معمولا کسی که کنار خانواده زندگی میکنه،هیچوقت حریم خصوصی نخواهد داشت،جاری من چندین ساله بالاسر مادرش ...

مادر و پدر همسرم اصلا چنین اخلاقی ندارن حتی وقتی فهمیدن پشت من دراومدن و گفتن ما خونه نبودیم نباید میرفتن