من عکسمو دو سه هفته پیش استوری کرده بودم و از همه پسرای کلاس هایدش کرده بودم ولی بعدا هایلایتش کردم حالا امروز یکی از پسرا اومده لایکش کرده چرا به نظرتون؟ 😐
اگر میخواین قضاوت یا توهین کنین یا به مسخره بگیرین لطفا توی تاپیک من نظر ندین و ریپلای نکنین چون متوجه شخصیت و تربیت سطح پایینتون میشم 🤍
واقعا فضای نی نی سایت خیلی سمی شده هر تاپیکی بزنی یه سری بی شخصیت هستن که میان شخصیت خانوادگی خودشونو نشون میدن کاش میشد تعلیق شم و همه تاپیک هام پاک شه
اگر میخواین قضاوت یا توهین کنین یا به مسخره بگیرین لطفا توی تاپیک من نظر ندین و ریپلای نکنین چون متوجه شخصیت و تربیت سطح پایینتون میشم 🤍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چون دانشجوی پزشکی شاید خیلی از عاشقای پزشکی که بهش نرسیدن الکی بهت هیت بدن مسخره کنن به دل نگیر
والا سایت پر شده از کلی عقده ای که عقده نرسیدن دارن حالا اینا شب تا صبح صبح تا شب تاپیک میزنن خواستگار و شوهر پزشک و دندونپزشک از کجا بیاریم ما چیزی میگیم مگه؟!