2777
2789
والا میگن همه تو تاپیکای مربوط بهشمامانم پوستش سفیده من به بابام رفتم سبزه ام😳

🤣🤣🤣🤣

عشق آمده تااز نفست کام بگیرم،وآن لعل دلاویز لب انعام بگیرم،هی بوسه زنم برلب شیرین عسلت تا،در بستر آغوش تو آرام بگیرم🫀

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اتفاقا خیلی از سبزه ها هم خیلیییی خوشگل تر از سفید ها هستن من گندمی روشن هستم

من خودم الان گندمیم

روشن حساب میشم

بچگیام نمیدونم چرا پوستم تیره بود

خیلی مسخرم میکردن همه

برا همین ناخودآگاه خیلی ناراحت میشم اینارو میبینم

اتفاقا خیلی از سبزه ها هم خیلیییی خوشگل تر از سفید ها هستن من گندمی روشن هستم

وای واقعا به رنگ پوست نیست

بعضیا فکر میکنن چون سفیدن از هرکسی که تیره تره خوشگلترن

من خودم الان گندمیم روشن حساب میشم بچگیام نمیدونم چرا پوستم تیره بودخیلی مسخرم میکردن همه برا همین ن ...

انتحاب رنگ دست خود ادم نیست نقاش خداست ولی انتخاب شعور بین حیبون ادم بودن دست خود ادم هس

من سبزه مایل به برنزه هستم خیلی رنگ موستمو دوست دارم فقط کاش صاف بود

به به خیلیم عالی😍😍به پوستت برس صاف بشه انقدر داف میشی که نگو

لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

وای واقعا به رنگ پوست نیستبعضیا فکر میکنن چون سفیدن از هرکسی که تیره تره خوشگلترن

همه رنگ ها خوشگله ولی هیچکی حق مسخره کردن دبگه رو ندارم شخصا من خودم سفید هایی که چشم چشم ابرو مشگی هستن خوشم میاد نه اینکه سفید بور زردی باشی

همه رنگ ها خوشگله ولی هیچکی حق مسخره کردن دبگه رو ندارم شخصا من خودم سفید هایی که چشم چشم ابرو مشگی ...

مردم شعورشون نمیرسه دیگه

ایران حالا حالاها کار داره تا درست بشه

من خودم پوستم روشنه ولی از سبزه خوشم میاد وایب باکلاسی میده

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)

قدیما یه شعری میخوندن هنوز تو سرم مونده :سفید سفید سیصد تومنسرخ و سفید پونصد تومنحالا که رسیدی به سب ...

دیگه حالا از اون ور بوم نیوفتیم

همه رنگ پوست ها قشنگن و باید به همشون احترام گزاشت

با افتخار آریایی و از نسل کوروش بزرگ فمینیست و آنتی ناتالیست♀️/ دوست دار محیط زیست و حیوانات💚🌱🪴/چند زبانه 🇫🇷🇬🇧🇹🇷/نوازنده پیانو🎶🎹/شناگر🏊 این دسته از کاربر ها در تاپیک های من شرکت نکنن🎀 سمبل خان های سایت/پیکمی ها/زن ستیز ها/مدافعین کودک همسری/افغانی ها وقتی لایکت میکنم به معنی این نیست تاییدت میکنم یا عاشق چشم و ابروتم 😁 حتما پشت سرم چیزخوری کردی یا باهام در افتادی منم تاپیکای بدبختیت و زندگی نکبت بارتو لایک میکنم تا یادت بیوفته با این شرایط عذاب آوری که داری حدت رو بدونی و بری با همسطح خودت کل کل کنی عسیسم (مخاطب دار)