2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا میگیگم شده بگو دزدیده شده طلا پا نداره که گلمشوهر من بود طلاقم میداد راستشو میگم

خب دزدیده شده ولی دزد غریبه نیست که هر کی بوده ادم تو همون خونه بوده

واقعا سخته آخه ۷۰ گرم کم هم که نبست کلی پولشه الآن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

وا ۷۰ گرم میدونی چقدره؟!!! بیچاره شوهرت برشکست شد ک

عزیزم طلای من نبوده طلای خواهرشوهرم بوده گم شد یا دزدیده شد هر چی بود طلاها نبود جالبه شوهرش گفت فدا سرت مال خودت بوده خیلی خیلی خوش شانسن اگر پسر خودشون بود منو طلاق میداد

واقعا سخته آخه ۷۰ گرم کم هم که نبست کلی پولشه الآن

خب شانس باشه گلم 500گرمم گم بشه ادم ناراحت نمیشه اگر شوهر من بود تا عمر داشتم اینو میکوبید تو سرم طلام دیگه نمیخرید

خب طلاها دست مامانت بوده چرا تو رو بکشن

من فقط عنوانتو خوندم

چرا باید یه مادر طلا های بچه شو بدزده کلا با عقل جور در نمیاد

تنها جنگی که قشنگه جنگیدن واسه آرزوهاست!🤍✨

عزیزم طلای من نبوده طلای خواهرشوهرم بوده گم شد یا دزدیده شد هر چی بود طلاها نبود جالبه شوهرش گفت فدا ...

عجیبه واقعا

مطمئنی داره راستشو میگه ؟ شاید خود شوهرش برداشته اینجوری داره کلک میزنه

عجیبه واقعا مطمئنی داره راستشو میگه ؟ شاید خود شوهرش برداشته اینجوری داره کلک میزنه

نه گلم خودم اونجا بودم طلا تو گاو صندوق خونه پدرشوهرم بود من اونجا بودم که بهش زنگ زدن بیا بیچاره خیلی ساکته