2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای درمانشو نمیدونی؟ من خیلی خوابم میاد و بی حالم

فقط گرمی جات بخور آمپول تقویتی بزن کباب و سوپ بخور اصلان سردی جات نخور غذای تند هم نخور ❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ممنون عزیزم میخورم ولی آمپول و میترسم ایشالا شمام زود خوب بشی🥹

قربونت عزیزم دیگ چاره نیست آمپول نزنی بدتر میشی انشالله بلا ازت دور باشه 💋❤️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

وای یا امام خدا بخیر کنه من واقعا بدنم ضعیفه و واکسن هم نزدم خدا نگه دار همه باشه و خدا همه رو کمک ک ...

عزیزمشما که واکسن نزدی بسیااااااااار کار درستی کردی کاش ماهم نمیزدیم عزیزم سرکه سیب طبیعی با نمک سنگ قاطی کن قرقره کن .کلا توی این بیماریها نمک سنگ با آب جوش ولرم را قرقره کنید بعد دور بریزد و ازهمین دستور از طریق بینی استنشاق کنید یعنی بینی را با آب نمک بشوید .هیچی نیست الکی بزرگش میککن

وا عزیزم 😐مثل سرما خوردگیه دیگه

میدونم اخه من بیماری قلبی دارم و نباید سرما بخورم بعدشم هر موقع فصل سرما از راه نیرسه من بیحال میشم و مثل مرغ مریض یک جا جمع میشم کلا چون خیلی سرمایی هستم با سرما سرخوش نیستم یک باد کوچک به منبخوره درجا ابریص میگیرم و سرما میخورم یا یکی تو خونه سرما بخوره من درجا سرما میخورم به این خاطر خیلی مراعات میکنم و واکسن هم باید بزنم

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

عزیزمشما که واکسن نزدی بسیااااااااار کار درستی کردی کاش ماهم نمیزدیم عزیزم سرکه سیب طبیعی با نمک سنگ ...

نه من تا پیش پزشک نرم و امپول نزنم خوب نمیشم ممنونم از لطف شما که چند راه کار یادم دادین

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز