2777
2789
عنوان

بیبی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 4446 بازدید | 96 پست
عزیزم دعا کن منم نا امید نشم واقعا باردار باشم

اجی ببین تستو...این مال 5 روز قبل از پریودیمه..یعنی 28م.

مث مال توعه پ نگران نباش بارداری تو هم عزیزم😘😘😍😍😍😍😘😘

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
اگه خدا این لطفو بهم کرده باشه حتما دعا میکنم دعای زن باردار زود میگیره

دقیقا.واسم از ته دل دعا کن وقتی جواب ازمایشتو گرفتی

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اجی ببین تستو...این مال 5 روز قبل از پریودیمه..یعنی 28م. مث مال توعه پ نگران نباش باردار ...

مرسب آجی جونم بهم امید میدی ایشالله مال منم مثل مال شما پررنگ بشه

سلامتی چشاش که چشامو رو همه چشا بست
در عرض پنج دقیقه اینجوری شد باورم نمیشه قبلا هاله مینداخت ولی انقدر پررنگ نه که بعدش پری میشدم خدا ک ...

چندوقته اقدامی بچه اوله یادومی؟

خاطره زایمانم🌷خدا گفت ببرینش جهنم،برگشت و نگاهی به خدا کرد،خدا گفت : نبرینش،او را به بهشت ببرین !فرشتگان سوال کردند چرا ؟جواب آمد:چون اوهنوزبه من امیدواراست!🌷
مرسب آجی جونم بهم امید میدی ایشالله مال منم مثل مال شما پررنگ بشه

بارداری گلم...منم 5 روز قبل از پریودیم خیللللللی کمرنگ سد تستم اما روز پریودیم ک دیروز بود پررنگ شد امروز صبحم یکی زدم ک باز پررنگ شد...فردا میرم واسه ازمایش

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
بارداری گلم...منم 5 روز قبل از پریودیم خیللللللی کمرنگ سد تستم اما روز پریودیم ک دیروز بود پررنگ شد ...

انشالله خدا دل همه رو شاد کنه منم همینطور

اجی ببین تستو...این مال 5 روز قبل از پریودیمه..یعنی 28م. مث مال توعه پ نگران نباش باردار ...

میگم خانومی من نمیشه قبل پری چن روز مونده ازم ترشح سفید پنیری میاد تا روز پریود که میشه خون 

ایا شمام اینطوری هستی؟ اگه هستی این ماه که حامله بازم ترشح داری؟

ممنون گلم خدا همه منتظرا رو خوشحال کنه انتظار خیلی سخته دیشب از ته دلم گریه کردم چون تیروییدم کم کار ...

حتما برو دکتر قرص بگیر بخور، منم آزمایشات هفته 6 فهمیدم تیروئیدم کم کاره! 

یه سال انتظار کشیده بودم قلبش تشکیل نشد

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
عزیزم ازمایش ندادی؟بارداری؟

نه گلم منتظرم هنوز فردا میرم گفتم دو روز بگذره ولی خیلی درد پریود دارم تورو خدا دعا کنید پری نشم