2777
2789
عنوان

دستی که شوهرم باهاش زد تو سرم چاقو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 28 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اگه ازدواج کنم زنم چاقو کِش در بیاد چی؟!(:

هر چیزی که طلا باشد برق نمیزند؛ همه کسانی که سرگردان هستند گم نشده اند؛ چیزهای قدیمی که نیرومند باشند از ریخت نمی افتند؛ یخبندان به ریشه های عمیق نمیرسد.

ب نظر من کارت آفرین داشت چون دیگه ن جرات میکنه دوباره بزنتت و ن دستش عادت میکنه ب زدن زده باید بخوره ...

نه همیشه اینجور نیس

ممکنه خدای نکرده باز تو دعوا شوهرش هم چاقو بگیره دستش

آدمیزاد بعضی وقتا تو عصبانیت هیچی نمیفهمه

دیشب به فیلمی میدیدم .واقعی. پسره رو اعدام کردن به جرم قتل .حالا داستان چیه بودع .یکی مثل اسی بوده .

ماشین داشته قاتل .یه موتوری میاد میخوره به آینه ماشینش و میره .اینم دنبال طرف آنقدر میره تا زیر بگیرتش از حرص و میکشتش ..خانواده ی مقتول رضایت ندادن و پسر ۲۲ساله اعدام شد .سر چی .!؟؟سر حرص خوردن بیجا و آنقدر پیشروی کردن تو ذهن که حتما باید بکشمش تا آروم شم

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

لطفاً ادای روشنفکرا و حق به زنان را در نیارید..خب شوهرت درسته کارش اشتباه بوده زده تو سرت ولی کار شما هزار مرتبه وحشیانه تر و خطرناک تر هست ..یعنی چی که رفتی چاقو آوردی زدی بازوش؟مگه دشمنته؟الان با خودش در موردت چی فکر میکنه؟یه زن نااروم...یکم کنترل داشته باش روی رفتارت ؟زن باید یکم متانت و آرامش تو وجودش باشه

آیییییی نشسته تو پذیرایی نگاه اون دستش میکنم که زدم دوست دارم قطعش کنم مادر ...... آروم نمیشم مث سگ آب خورده دارم میلرزم یکم دیگه حرف میزد یه تیکه اسباب نمیزاشتم به چه حقی حق میدن خودشون مادر #نده بزنه من دستت قلم شه حرومی

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

لطفاً ادای روشنفکرا و حق به زنان را در نیارید..خب شوهرت درسته کارش اشتباه بوده زده تو سرت ولی کار شم ...

گ&خورده زده متانت به خرج بدم بشه داداشش هردیقه بزنه اینو من ول نمیکنم عادت شه مگه من کنیزشم

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

اومده آب میریزه تو سرم و رفت😐میدونه مریضم عوضی آب یخ ریخت روم دستشم اندازه پنج تا ده سانت نه خیلی عمیق بود فکر کنم رو سفره نشسته بود زدم

ازدواجی که تو نی نی سایت براش چله میگیرید:

سیسی من برای این چله مله نگرفتم و دومین بارم بود میزدم دفعه قبل خودش خودش زخمی کرد اینبارم خودم از خجالتش دراومدم خط قرمزم دست بلند کردن رو زنه چون همیشه جاریم مسخره میکنم که اون یکی حرومزاده میزنش و چیزی نمیگه اینو من از نوک دماغش درمیارم مرده زندشو نیارم جلو چشش ول نمیکنم میزنه تو سر من