مامان منم به حیوونا غذا میده ، از اون ور اگه بیان تو بالکن ما با سیب زمین پیاز هدفگیری میکنه میزنتشو ...
به عنوان یه انسان نمیتونیم به کسی که به ما نیار داره کمک نکنیم این غریضه انسان ، ولی خب از یه طرفم اینکه بخوایم باهاشون زندگی کنیم و تو خونمون ولو باشن برامون سخته
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
کسی عم که سرپرستی حیوانی رو بعهده داره باید مواظبش باشه تا تو خونه کسی نره یا کسی رو اذیت نکنه
ولی نمیشه گفت هیچکس حیوان نگه نداره چون من دلم نمیخواد
« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است » کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
خوشحالم کردی بابت حرفت حتما بهشوت کمک کن اونا زبون ندارن که کمک بخوان کمک کردن بهشون خیلی کار خیریه مطمئن باش از هر دست بدی از همون دست میگیری فک نکن چون حیوون کارت بی جواب میمونه نه اصلا جواب کارای خیرتو میبینی
شما شايد با نگه داري حيوون مشكل داري و خب دوست نداري نگه داري كسيم مجبورتون نميكنه ولي من عاشق تك تك حيوونام خيلي حيوونا هم داشتم تو خونم و حيووني مث سگ بايد بره از خونه بيرون و بگرده نميشه ما براشون تعيين تكليف كنيم
برو بزن رو پروفایلت. فسمت کاربری. تبادل نظر. بعدش یه گزینه قفل شود داره
ترکید تاپیکش
« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است » کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.