2777
2789
عنوان

بوی ظهـور رو حس میکنم

13238 بازدید | 637 پست

به نام خدا 🌿✨

یعقوب از کنعان با اون فاصله زیااااد،

به پسراش و خویشانش گفت :

من بوی یوسفــم رو حس میکنم💘

اگر منو دست نمیندازین یا

مسخره نمیکنید🥺 💔

✨🍀 امام زمان هم وقتی بخوان پا در رکاب بزارن؛

چند سال مونده به ظهورشون 😍،

آنهایی که عاشقـــ❤️ ـش هستن،

از فاصله دور بوش رو می شنوند!!

🌱 ادم بو می برد.. 🙂

_آیتالله حائری

❓ بوی ظهــــور رو حس میکنید شما هم❓

🌱شروع میکنیم

ختم صلوات به نیت سلامتی و ظهور اقا صاحب الزمان رفع موانع ظهور و حاجت روایی همه حاجتمندان 🤲❣️

هر چند تا میتونید اعلام کنید 🌹

🌺نماز استغاثه سراری به نیت فرج اقا جمعه ها و سه شنبه ها ساعت 10 شب (توضیحات پست بعد)

نظرسنجی

💥جمعه ها ساعت 22 و سه شنبه ها💥

باید از ته دل و با اضطرار از خدا ظهورشون بخوایم 🤲سرنوشت ما طبق کلام خدا ، تغییر نمیکنه تا خودمان حرکتی نکنیم .

طریقه خوندن نماز 👇🏻

دو رکعت نماز استغاثه به نیت ظهور آقا صاحب الزمان قربة الی الله .

الله اکبر .

دورکعت نماز

رکعت اول حمد و توحید

رکعت دوم حمد و سوره نصر

و بعد این دعا 👇🏻🌹

سَلامُ اللّٰهِ الْكامِلُ التَّامُّ الشَّامِلُ الْعامُّ وَ صَلَواتُهُ الدَّائِمَةُ و َبَرَكاتُهُ الْقائِمَةُ التَّامَّةُ عَلىٰ حُجَّةِ اللّٰهِ وَ وَلِيِّهِ فِى أَرْضِهِ وَبِلادِهِ، وَ خَلِيفَتِهِ عَلىٰ خَلْقِهِ وَعِبادِهِ، وَسُلالَةِ النُّبُوَّةِ وَبَقِيَّةِ الْعِتْرَةِ وَالصَّفْوَةِ، صاحِبِ الزَّمانِ وَ مُظْهِرِ الْإِيمانِ، وَمُلَقِّنِ أَحْكامِ الْقُرْآنِ وَ مُطَهِّرِ الْأَرْضِ وَ ناشِرِ الْعَدْلِ فِى الطُّولِ وَالْعَرْضِ، وَ الْحُجَّةِ الْقائِمِ الْمَهْدِيِّ، الْإِمامِ الْمُنْتَظَرِ الْمَرْضِيِّ، وَابْنِ الْأَئِمَّةِ الطَّاهِرِينَ، الْوَصِيِّ ابْنِ الْأَوْصِياءِ الْمَرْضِيِّينَ الْهادِي الْمَعْصُومِ ابْنِ الْأَئِمَّةِ الْهُداةِ الْمَعْصُومِينَ. السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُعِزَّ الْمُؤْمِنِينَ الْمُسْتَضْعَفِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مُذِلَّ الْكافِرِينَ الْمُتَكَبِّرِينَ الظَّالِمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ؛ السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَيِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ الْأَئِمَّةِ الْحُجَجِ الْمَعْصُومِينَ وَالْإِمامِ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِينَ، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مَوْلاىَ سَلامَ مُخْلِصٍ لَكَ فِى الْوَلايَةِ، أَشْهَدُ أَنَّكَ الْإِمامُ الْمَهْدِىُّ قَوْلاً وَفِعْلاً، وَأَنْتَ الَّذِى تَمْلَأُ الْأَرْضَ قِسْطاً وَعَدْلاً بَعْدَ ما مُلِئَتْ ظُلْماً وَجَوْراً فَعَجَّلَ اللّٰهُ فَرَجَكَ، وَسَهَّلَ مَخْرَجَكَ وَ قَرَّبَ زَمانَكَ وَ كَثَّرَ أَنْصارَكَ وَأَعْوانَكَ وَ أَنْجَزَ لَكَ ما وَعَدَكَ، فَهُوَ أَصْدَقُ الْقائِلِينَ وَ ﴿نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوٰارِثِينَ﴾، يَا مَوْلاىَ يَا صاحِبَ الزَّمانِ؛ يَا ابْنَ رَسُولِ اللّٰهِ، حاجَتِى كَذا وَكَذا ( به جای کذا وَ کذا، حاجَتی ظُهورُک) فَاشْفَعْ لِى فِى نَجاحِها، فَقَدْ تَوَجَّهْتُ إِلَيْكَ بِحاجَتِى لِعِلْمِى أَنَّ لَكَ عِنْدَ اللّٰهِ شَفاعَةً مَقْبُولَةً وَ مَقاماً مَحْمُوداً، فَبِحَقِّ مَنِ اخْتَصَّكُمْ بِأَمْرِهِ وَ ارْتَضاكُمْ لِسِرِّهِ وَ بِالشَّأْنِ الَّذِى لَكُمْ عِنْدَاللّٰهِ بَيْنَكُمْ وَ بَيْنَهُ، سَلِ اللّٰهَ تَعالىٰ فِى نُجْحِ طَلِبَتِى وَ إِجابَةِ دَعْوَتِى وَ كَشْفِ كُرْبَتِى

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

✨امام حسن عسکری (علیه السلام) ؛

[او را غیبتی طولانی است] تا به غايتى که دلها به واسطه طول مدّت [غیبتش] سخت گردد و كسى جز آنکه خدا ايمان را در دلش نقش كرده در عقيده به امامت او ثابت‏ نماند.

📚 کمال الدین و تمام النعمه

توضیح ؛ یعنی دل های افراد مومن و باخدا در راه مهدویت ثابت می ماند و اگر ایمان ضعیف باشد خطرناک است ...

کاش بفهمند مردم دنیا که دیگر راهی نمانده جز آمدن تو ...
چاره ی سامان این دنیای آشفته فقط تویی.

#اللهمعجللولیکالفرج

500 صلوات

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

الهی که باشیم و ببینیم بزودی روی ماهتو آقاجان🤲🤲🤲

🌺 الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س تاپیک شروع نماز داریم. دوست داری نماز خوندن رو شروع کنی بهم بگو دعوتت کنم با هم شروع کنیم 🥰

امام صادق علیهالسلام:

«هر کس از شما که در حال انتظار ظهور حضرت مهدی علیهالسلام از دنیا برود همچون کسی است که در خیمه و معیت آن حضرت در حال جهاد به سر میبرد.»

🔅 امام صادق عليه السلام فرمودند:

🚩 هنگامی که قائم ما قیام میکند خداوند گروهی از شیعیان ما را زنده میکند، کسانی که قبضه سلاحهایشان پیوسته بر دوششان بوده.

📚 الکافی ج۸،ص۵۰

وقتی میگوییم خدا کند که بیایی...!
شاید او میگوید:
خدا کند که بخواهید..!!!

تعجیل در فرج آقا صلوات💚

#اللهمعجللولیکالفرج

#تــلنگـــر

از خواجه عبدالله انصـاری پرسیدند

عــــبادت چیست ؟ فـرمود: عـبـادت

خدمــت ڪـردن بــه خلـــــق اسـت

پرسیدند چگـــــونه؟ گـــــفت:

اگـر هر پیـشهای ڪه به آن اشـتغال

داری رضـــای خدا و مردم را در نظـر

داشته باشۍاین نامش عبـادتاست

پرسیدند: پس نماز و روزه و خمـس..

اینها چـه هستنـد؟؟؟ گــفت: اینها

اطاعـت هستند ڪه باید بنده برای

نزدیک شـدن به خــدا انجـام دهد تا

انوار حــق بگیرد.

@ماهی_برکه_کاشی