2777
2789
عنوان

جاری حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 35 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم جاریت تو را خیلی قبول دارد و سلیقه ات را قبول داردمنم از سلیق جاری بزرگم خوشم میاد همیشه وقتی ...

من ازاش کوچیک ترم این جلو روم ازام خودشو میبره بالا پشت سرم تقلید میکنه

هرررررجا برم مسافرت اونم باید بعد من بره وگرنه خون شوهرشو میمکه

اینستاگرام با پیج های مختلف گاهی اوقات هم دوست هاش میفرسته که مخ شوهرم بزنن شوهرم فهمیده بود اومد به ...

بگو کلا بلاکش کنه به خودشم بگو پاتو از گلیمت درازتر کنی به شوهرت میگم

وقتی فرزندی به دنیا میاری در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

اینم در همین حده بخدا باور نمیکنی چش نداره ما هیچی بخوریم

شکرخدا ۳سال نیومده قط رابطم باهاش البته خودش بهش برخورد منم از خداخاسته چقد خوشحالم که خدا میدونه جدیدا میبینم هی بچه هاش میفرسته شوهره میاد

شکرخدا ۳سال نیومده قط رابطم باهاش البته خودش بهش برخورد منم از خداخاسته چقد خوشحالم که خدا میدونه جد ...

من نمیتونم ولی سعی میکنم نرم تا نیاد

اما هراز گاهی فوضولی اجازه نمیده بشینه خونش پامیشه میاد

عزیزم جاریت تو را خیلی قبول دارد و سلیقه ات را قبول داردمنم از سلیق جاری بزرگم خوشم میاد همیشه وقتی ...

عزیزم این درسته که شما میگید اما واسه وقتی که طرف حتا سوپ میاد از شما یاد میگیره به قول شما چون شما کدبانویی بعد بیاد جلوت گارد بگبره که آشپزیم فلان آحه تو خو اسم ادویه هارو بلد نیستی لاگعصب چه پُزی داری تو آشپزی

بقیه چیزا هم مث این

به نظرم شمام ای رفتار نداشته باشید چون آدم بدش میاد احساس میکنه یکی چشش دنبال زندگیش الگو از ایسنتا بگیررر پُر همجور آدم

من نمیتونم ولی سعی میکنم نرم تا نیاداما هراز گاهی فوضولی اجازه نمیده بشینه خونش پامیشه میاد

من گفتم پولم بدین بهش برخورد خانم خودش قط رابطه کرد ماهم کارشون نداشتیم جدیدا برادرشوهر و پسراش میان بچه ان همسایه روبرومون

عزیزم این درسته که شما میگید اما واسه وقتی که طرف حتا سوپ میاد از شما یاد میگیره به قول شما چون شما ...

اینکه بگه ازات یادگرفتم خب اوکیه به نظرم

من بعدازدواجم یه غذایی پختم اینا گفتن مااولین بار بود خوردیم بعد این جاری ازام اسکی رف پخته بود میگف خودم بلد بودم قبلاً میپختیم درصورتی که همششششون گفته بودن اولین باره میخوریم این غذارو