2777
2789
عنوان

خیانت میاین😞

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 47 پست
اگه دوسش داری بچه بیار که این غلط رو دوباره تکرار نکنه درگیر بچه وزندگی بشه

قبول نمیکنه میگه باید دو سه سال دیگه بچه دار بشیم که دوباره زندگیمون به ثبات برسه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ببین بی لذت که خب نبودهولی طرف دختر بودهو شوهرم بیشتر اون تایم از نظر روحی نیاز داشته یکی باشه کنارش ...

آها خوبه حداقل بخاطر رابطه جنسی نبوده

یعنی تا اون حد کارش بد نبوده

خوبه پشیمون شده

ولی آسون نبخش که تکرارش نکنه

اگه بازم قهر کردین باز تکرار نکنه

💗
آها خوبه حداقل بخاطر رابطه جنسی نبوده یعنی تا اون حد کارش بد نبوده خوبه پشیمون شده ولی آسون نبخش که ...

حالا خودم میگم کاش به خاطر رابطه بود و کسیو تو قلبش راه نمیداد

البته الان یقین دارم تموم شده ها ولی خب

باورت میشه خودش بهم گفت مشکلت اینه که راحت منو میبخشی و قهر نمیکنیو منو از قهرت نمیترسونی

همون دیگه میدونه تو راحت می بخشی اونم هرکاری دلش میخواد میکنه بعد میاد معذرت خواهی میکنه دلتو بدست میاره از اول شل گرفتی خودتو خواهر

یه روز تمام راه هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی..

قبول نمیکنه میگه باید دو سه سال دیگه بچه دار بشیم که دوباره زندگیمون به ثبات برسه

به حرفش گوش نکن

بچه رو بیار زندگی تو بیمه کن

اگه واقعا فقط یکبار خیانت کرده

نزار تکرار بشه وعادت از من گفتن بود

همینجوری خشک و خالی برگشتی .مادر شوهرت که سرجاشع

..تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹دلم یه خواب آخر میخواد از اون خوابها که میری تو یه تونل سفید بی انتها و آخر تونل عزیزت منتظره تا بغلت کنه و بگه خوش اومدی به این دنیا .دیگه تموم شد غم و غصه من کنارتم 😞😞😞💔💔💔

قابل ببخشش هست،،اما برای اینکه روش باز نشه وبدونه چقد این چیزا واست خط قرمزن بهش بگو چون به رابطه جنسی نگشیده میبخشمت وگرنه نمی تونیتم هیچ جوره کذشت کنم،،،دیگه هم بهش فکر نکن به خانوادتم نگو،،،کاش یکی ازشرطا برای برگشتن گرفتن حق طلاق بود،،