2777
2789
عنوان

فروش تخمک

| مشاهده متن کامل بحث + 16008 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه واقعا؟؟میگم قبل از اینکه باردار بشیم هم تخمک هامون از بین میره خود بخود یا با ارضا شدن و اینا؟؟؟ن ...

توی هر ماه پریود، یک تخمک بالغ میشه، اگر اسپرم بهش برسه، بارور میشه

اگر نرسه، تخمک میفته و پریود میشی. 

همینطور تا الی آخرین تخمک که بعدش یائسه میشیم

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
توی هر ماه پریود، یک تخمک بالغ میشه، اگر اسپرم بهش برسه، بارور میشه اگر نرسه، تخمک میفته و پریود می ...

خب هرکس چندتا تخمک داره؟تا چندسالگی میتونیم با خیال راحت باردار نشیم.؟؟پس واسه اینه ک هی میگن زودتر باردار بشید تا مشکل براتون پیش نیاد؟؟؟من تا حالا نمیدونستم چرا اینو میگن

هووووم🤔🙂

اینو مامانم گفت، دیدم واقعا منطقیه

تازه ما الان از اونا بیشتر داریم

البته من شرایط بد جامعه و گرونی رو انکار نمیکنم، اما بالاخره هرکی به جایی رسیده، سختی کشیده، مگر اینکه آقازاده بوده باشه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
خب هرکس چندتا تخمک داره؟تا چندسالگی میتونیم با خیال راحت باردار نشیم.؟؟پس واسه اینه ک هی میگن زودتر ...

تا نری تست ذخیره تخمدان، معلوم نمیشه، من خانمهایی رو دیدم که تو سن چهل سالگی ذخیره اشون تموم شده بوده

بعضی هام میزن تخمک شونو می زارن تو مراکز رویان، براشون تا چندسال سالم نگه میدارن، اما اجاره میرن برای نگهداریش

تا نری تست ذخیره تخمدان، معلوم نمیشه، من خانمهایی رو دیدم که تو سن چهل سالگی ذخیره اشون تموم شده بود ...

چ جالب.انیل جان اطلاعات بجا و ب درد بخوری دادی ک بنظرم هر زنی باید بدونه.متاسفم واسه خودم و اونای ک باید یادم میدادن و ندادن ک تاحالا بلد نبودم.‌.و ممنون از تو.

این تست ذخیره تخمدان رو ماما باید بنویسه؟؟بعد قبمتش چنده انجام تست ؟؟

چ جالب.انیل جان اطلاعات بجا و ب درد بخوری دادی ک بنظرم هر زنی باید بدونه.متاسفم واسه خودم و اونای ک ...

عزیزم قیمت رو نمیدونم، میدونم دکتر متخصص زنان می نویسه، معمولا مامو گرافی، تست پاپ اسمیر هم بنا بر سن و تأهل تجویز میکنن

عزیزم همه مون تو خانواده های سنتی بزرگ شدیم، هر چیزی که میخوای بدونی، تو اینترنت سرچ کن

کلی موضوعات هست که نیازه بدونیم تا زندگی مون رو بهتر کنیم، چه رابطه ای چه تغذیه ای و ..

بدجور احتیاج دارم طلا و هیچی ام ندارم که اگه داشتم به این چیزا فک نمیکردم

سلام عزیزم اهدا کردی من شاید لازمم بشه ولی ظاهر و بیوگرافی ژنش برام مهمه چون همسرم آدم دولتی هستن حساس