hesam_n مدیر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 4044 عنوان طلاق | مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 41 پست چرا زنو مردی طلاق میگیرن تو جامعه یا فامیل انگار با یه دیدی دیگه نگاه میکنن اونارو مگه چیه یه انتخاب اشتباهه خب 😔 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه امروز | 00:31 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 4044 اولاش نگاهاشون یا پچ پچ هاشون خیلی رو مخه واقعا..ولی زمان همه چیزو تغییر میده..بعدا هر چی بگذره دیگه ... تا بگذره سخته خب😔 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
بهارمم75 عضویت: 1405/04/19 تعداد پست: 63 تا بگذره سخته خب😔 سعی کن اولاش زیاد تو جمع نباشی که اذیت نشی..یه کم فاصله بگیر تا هم خودت اعصابت آروم باشه هم اونا دیگه کم کم براشون عادی میشه..حرف زیاده تو گوش نکن ستاره میشی تو آسمونم
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 4044 سعی کن اولاش زیاد تو جمع نباشی که اذیت نشی..یه کم فاصله بگیر تا هم خودت اعصابت آروم باشه هم اونا دیگ ... از امروز رفتم کار اعصابم آروم تر شد شاید به قول شما کم کم گذر زمان نیازه بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
بهارمم75 عضویت: 1405/04/19 تعداد پست: 63 از امروز رفتم کار اعصابم آروم تر شد شاید به قول شما کم کم گذر زمان نیازه آره آفرین زیاد تو فامیل نباش..خودتو سرگرم کن..زمان همه چیزو تغییر میده..صبوری کن ستاره میشی تو آسمونم
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 4044 آره آفرین زیاد تو فامیل نباش..خودتو سرگرم کن..زمان همه چیزو تغییر میده..صبوری کن باید خودمو مشغول کارم کنم البته اگه دلو دماغی داشته باشم بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
بهارمم75 عضویت: 1405/04/19 تعداد پست: 63 باید خودمو مشغول کارم کنم البته اگه دلو دماغی داشته باشم پیاده روی برات خوبه..باشگاه هم بری خیلی خوبه برات ستاره میشی تو آسمونم
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 4044 پیاده روی برات خوبه..باشگاه هم بری خیلی خوبه برات من شغلم جوریه کلا تو مسافرتم از فردا میرم سر کارم خودمو سرگرم میکنم 😔 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
بهارمم75 عضویت: 1405/04/19 تعداد پست: 63 من شغلم جوریه کلا تو مسافرتم از فردا میرم سر کارم خودمو سرگرم میکنم 😔 ذهنتو مشغول نکن..غصه نخور..موفق باشید ستاره میشی تو آسمونم
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 4044 ذهنتو مشغول نکن..غصه نخور..موفق باشید مممنونم حرفاتون مسکنی هس برام 😔 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه
بهارمم75 عضویت: 1405/04/19 تعداد پست: 63 مممنونم حرفاتون مسکنی هس برام 😔 هیچوقت حرف دیگران برات مهم نباشه..برای دیگران زندگی نکن..امیدوارم زود زود این روزها رو از یاد ببری ستاره میشی تو آسمونم
hesam_n مدیر استارتر عضویت: 1404/04/12 تعداد پست: 4044 هیچوقت حرف دیگران برات مهم نباشه..برای دیگران زندگی نکن..امیدوارم زود زود این روزها رو از یاد ببری ممنونم مرسی به قول شما گذر زمان نیازه کم کم این زخمم خوب میشه😔 بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه