2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

در مورد من میگی

ویژگی های ظاهریم

آیندم

آینده شغلی درسی و.

.

کی گفته من عصبی ام؟؟؟من عصبیمممممممم؟؟؟تو تاپیکهای من فقط خانوما و سیسی هام نظر بدن❤️💓 مردا همه صداشون ببرن و مطلقا و اصلا و ابدا حق نظر و کامنت ندارن رو اعصاب من نرید خواهشا👍🏻👍🏻مشکلی ام اگه داری یا نظر نده یا گریه کن یا خودتو بزن یا جیغ بکش یا چ میدونم خودتو بکش فقط هر کاری میکنی رو اعصاب من راه نرو👍🏻یه مرد کافیه ببینم تو تاپیک هام قبامت میکنم خشتکشو پرچم میکنمچی فک کردی❓️انی وی💁🏻♀️مهم نیست چقدر حالم بد باشه یا تو چه وضعیتی باشم در هر صورت با نگاه کردن به آسمون حس خوبی میگیرم و آروم میشم 🙃💓♂فمنیست🧚هیچوقت دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگر ناخواسته ناراحتتون کردم حتما بهم بگین که اگه حق با شما بود، ازتون معذرت خواهی کنم❤️

آینده دان فقط خدا

حالا شما که بدای سرگرمی و فانه

اما یه عده هم از سادگی ملت پول در میارن با حقه خبر از آینده

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
خب حستو بگو راجب من😂

شما درگیر فکریت زیاده

به چیزایه مختلف فکر میکنی

انگاری تو انتخابات یکم بلاتکلیفی ، خودتو رها کن محیط بیرون نذار روت تاثیر بزاره ، آرامش بهت برگرده زندگی به حالت عادی پیش میره و اتفاقایه خوب و قشنگ برات میفته

بفرما

شما دنبال آرامشی و تلاشتو میکنی که جذب چیزایه مثبت بشی

از آدمایه منفی دوری میکنی ولی دردودل بقیه رو گوش میدی و سعی میکنی درکشون کنی، نیاز داری به کائنات وصل شی تا به خواسته هات برسی ، اهل غیبت کردن نیستی ولی اگه یه کوچلو از دستت در رفت حواست باش که اونم نباشه دیگه ، هاله دورت نزدیک به روشنیه بهترین که بشی کم کم زندگی خوبیاشو بهت نشون میده و شگفت زده میشی

شما دنبال آرامشی و تلاشتو میکنی که جذب چیزایه مثبت بشیاز آدمایه منفی دوری میکنی ولی دردودل بقیه رو گ ...

اولش که درست بود امیدوارم آخرش هم درست دربیاد

وعشق میورزیم به سرزمینی که نه نفس دارد نه جای راحتیست ولی وطن است

از من چی حس میکنی هر چی حس میکنی بگواصلا ناراحت نمیشم اگر درست نبود

خیلی مضطربی فکرت زیاد درگیره

نمازتو بخون ، سوره یاسین بخون

نیاز به آرامش داری

شبا قبل خواب خواستت رو از خدا بخواه

و اینکه ناامید نباش انرژی منفی و از خودت دور کن

همچی سر زمان اتفاق میفته عجله نکن و نگران نباش و به خدا توکل کن

در مورد من میگیویژگی های ظاهریمآیندمآینده شغلی درسی و..

ابرو های پری داری

چشمات درشته یکمم کشیدست، موهات مجعده، در آینده عاشق میشی خودتم فکرشو نمیکنی ولی خوب پیش میاد دیگه ، شغلتو نمیدونم ولی با همسرت همکار میشین