2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 38 پست
واقعا داریم به کجا میریم می گردیم دنبلا اسم های عتیقه که چی بشه کلاس بگذاریم این همه اسامی دینی ومذه ...

من ترجیح میدم اسم ایرانی بزارم تا دوروز دیگه از فرهنگ ایرانی بودنم یه نام ایران فقط باقی نمونه

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
واقعا داریم به کجا میریم می گردیم دنبلا اسم های عتیقه که چی بشه کلاس بگذاریم این همه اسامی دینی ومذه ...

واقعا داریم به کجا میریم، این همه اسامی ایران شیک و زیبا، چرا باید اسم مذهبی بزاریم؟ واقعا خیلی از اسامی مذهبی هم زشتن هم به ما ربطی ندارن و عتیقن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ایرانی هستیم چرا نباید اسامی ایرانی داشته باشیم؟؟؟؟از هر 10 نفر 8 نفر اسم عربی دارن و این باعث تا ...

اولا ما اسم عرب را انتخاب نمی کنیم اسم انسان هایی که بهترین انسان ها از جانب خدا بوده اند وما نبایددر انتخاب اسم های زیبا واسلامی این تعصبات را به خرج دهیم.

خیلی اسم سختیه و تلفطش برای همون زمانهای قدیمه

کاش اسم های با معنی و قشنگ رو بچه هاشون بذارن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

استارتر جواب بدی بد نیستا

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
اولا ما اسم عرب را انتخاب نمی کنیم اسم انسان هایی که بهترین انسان ها از جانب خدا بوده اند وما نبایدد ...

نظر شما محترمه ولی قرار نیست اصالت و ایرانی بودنما زیر پا گذاشته بشه

من به شخصه هرگز اسم عربی انتخاب نمیکنم

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
من ترجیح میدم اسم ایرانی بزارم تا دوروز دیگه از فرهنگ ایرانی بودنم یه نام ایران فقط باقی نمونه

عزیزم ایرا همیشه بوده وهمیشه باقی می مونه نگران نباش چیزی که ایران را نگه داشته اسامی نبوده ان اراده وایمان به خدا واهل بیت طاهرین بوده.جوان های ما با توکل به خدا وتبرک جستن به این اسامی درمقابل دشمنان سرفرازانه موفق بوده اند.

عزیزم ایرا همیشه بوده وهمیشه باقی می مونه نگران نباش چیزی که ایران را نگه داشته اسامی نبوده ان اراده ...

با اسامی در مقابل دشمنان سرافراز بودن؟؟؟؟

سرافرازی در چه زمینه ای؟؟؟اصلا کدوم سرافرازی؟؟

من منظورم ایران باستان و فرهنگ غنیمونه

والا الان چیزی از فرهنگ پارسیمون من نمیبینم

سلام و خداحافظیمونم شده عربی😐

همه اسمها عربی

شما نميدونين اسطوره هاي باستاني چه كردن چطور ميدونيد كسايي كه اسامي مذهبي دارن چه كردن ؟ بوديد اون موقع ؟ 

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
با اسامی در مقابل دشمنان سرافراز بودن؟؟؟؟ سرافرازی در چه زمینه ای؟؟؟اصلا کدوم سرافرازی؟؟ من منظورم ...

عزیزم اگرایران ما چیزی هم داره واین همه دانشمندظهورکردندازفرهنگ غنی اسلامی بود.

شما می تونی نام چنددانشمندایرانی قبل از اسلام را بگویی؟

اسلام بزرگترین خدمات را به انسان ها کرده دینی که از هرلحاظ غنی است.

نبودم اما تاریخ همه چیز را بیان کرده است.

خوبه كه تاريخ ميخوانيد شما كه مطالعه داريد نبايد با چشم بسته پس بگيد اينو كه اسطوره هاي تاريخي بي اساس هستن !!!!!!!!!!!

مِي بخور، منبر بسوزان ، مردم آزاري مكن 🌹
خوبه كه تاريخ ميخوانيد شما كه مطالعه داريد نبايد با چشم بسته پس بگيد اينو كه اسطوره هاي تاريخي بي اس ...

اسطوره های تاریخی کشورمن چکاری کرده اند؟

ایا با فاصله طبقاتی مبارزه کرده اند درزمان خودشان.

ایا کاری کردندکه به زنان کشورشون شخصیت بدهند وانان را هم انسان به حساب بیاورند؟

لطفا شما بفرمایید.