به نظرتون چرا دخترای بلند مثلا ۱۷۰ تا ۱۷۵ شوهراشون ازشون خیلی بلند تر نیست و معمولا با هم قد ازدواج میکنن ولی برعکس دخترا بین ۱۵۵ تا ۱۶۵ با پسرا خیلی قد بلند ازدواج میکنن ؟ ؟؟؟
یعنی دخترا بلند خوشگل نیستن؟ آخه همیشه تو آهنگا از بلندا تعریف میشه؟
( سرگرمی پرسیدم لطفا بهم توهین نکنید فقط با احترام نظرتون ید(
دیدیییی بعد من واقعا جذب نمیشممم🤧🤧🤧🤧 بعد شما ازشون دقیق قدشونو می پرسی اخه من گاهی شک میکنم کوتا ...
نه من نمی پرسم اما با نگاه مشخص،،ولی برعکس دخترخالم خیلی قدش کوتاه تازه با یه مرد ۱۹۰عقد کرده،همه میگن اشتباه کرده قبول کرده کنارش عین بچش،،خیلی تعجب برام چرامردایی بااین قد باید برن سراغ یکی که خیلی کوتاه تر ازخودشون
نه من نمی پرسم اما با نگاه مشخص،،ولی برعکس دخترخالم خیلی قدش کوتاه تازه با یه مرد ۱۹۰عقد کرده،همه می ...
میدونه من یکی از آقایون فامیل دلش خانوم قد بلند می خاسته ولی یهویی خاستگاری یک خانومی رفتن و از نظر اخلاقی خانم خوبی بودن برای همین ملاک قد براشون کنسل شد. خوب این موارد هم هست
نمیدونم شاید بیشتر به چشم میاد ولی واقعا تو دانشگاه هم میبینم دختر قدبلند بیشترهاز هر ۱۵ نفر یکی بال ...
ولی یه چیز جالبی هست دخترا اینجا همه میگن بلندن ولی من واقعا فقط یک آلی دو نفر کلا دیدم که از خودم بلند تر بودن تو بیرون تو این ۲۶ سال سنم . یا من قدم اشتباه اندازه می گیرم یا اونا . داخل اینستا زیر پستا همه دخترا ۱۷۰ به بلا میگن که من واقعا این قد ندیدم اکثرا ۱۶۸ و ۱۶۹ ان