2777
2789
عنوان

اختلاف قدی

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 25 پست
فقط اینجا میبینم توهین میکنن میگن پسرا دختر ریزه میزه کوتاه دوسدارن سمت من همه مدلی هست دخترای کوتاه ...

اره خب ولی واقعا اگر دقت کنید انگار بلندا بیشتر از اینکه بلند تر از خودشون ازدواج کنن با هم قد ازدواج میکنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره خب ولی واقعا اگر دقت کنید انگار بلندا بیشتر از اینکه بلند تر از خودشون ازدواج کنن با هم قد ازدوا ...

اتفاقا دور من بلندا همه شوهرشون بلنده اولیش مامان خودم

ولی خالمم بلنده شوهرش هم قده

تو کوتاهم کوتاه با کوتاه دیدم با بلند ترم دیدم

سمت منم هر پسری بوده زیر ۱۸۰ نبوده

دیگ این سایت نمیدونم چطوره

که پسرا بلند دوسندارن فقط ریزه میزه کیوت دوسدارن😂

لطفا لطفا لایک نکنید❌❌ و آقایون درخواست دوستی ندین❌

دیدیییی بعد من واقعا جذب نمیشممم🤧🤧🤧🤧 بعد شما ازشون دقیق قدشونو می پرسی اخه من گاهی شک میکنم کوتا ...

نه من نمی پرسم اما با نگاه مشخص،،ولی برعکس دخترخالم خیلی قدش کوتاه تازه با یه مرد ۱۹۰عقد کرده،همه میگن اشتباه کرده قبول کرده کنارش عین بچش،،خیلی تعجب برام چرامردایی بااین قد باید برن سراغ یکی که خیلی کوتاه تر ازخودشون

نه من نمی پرسم اما با نگاه مشخص،،ولی برعکس دخترخالم خیلی قدش کوتاه تازه با یه مرد ۱۹۰عقد کرده،همه می ...

میدونه من یکی از آقایون فامیل دلش خانوم قد بلند می خاسته ولی یهویی خاستگاری یک خانومی رفتن و از نظر اخلاقی خانم خوبی بودن برای همین ملاک قد براشون کنسل شد. خوب این موارد هم هست

من دقت کردم بنظرم دخترای قد بلند بیشتر از پسرای قد بلند هستنایران بیشتر مردا قدای متوسط دارن

دقیقاا ، حس میکنم دهه شصتی هاسر بلند تر بودن ، دهه ۷۰ پسر بلند خیلی کم هست

نمیدونم شاید بیشتر به چشم میاد ولی واقعا تو دانشگاه هم میبینم دختر قدبلند بیشترهاز هر ۱۵ نفر یکی بال ...

ولی یه چیز جالبی هست دخترا اینجا همه میگن بلندن ولی من واقعا فقط یک آلی دو نفر کلا دیدم که از خودم بلند تر بودن تو بیرون تو این ۲۶ سال سنم . یا من قدم اشتباه اندازه می گیرم یا اونا . داخل اینستا زیر پستا همه دخترا ۱۷۰ به بلا میگن که من واقعا این قد ندیدم اکثرا ۱۶۸ و ۱۶۹ ان

ولی یه چیز جالبی هست دخترا اینجا همه میگن بلندن ولی من واقعا فقط یک آلی دو نفر کلا دیدم که از خودم ب ...

اره دقیقاا

کلا قدبلندا زیاد قدشونو میگن نمیدونم چرا😑

با اینکه اکثریت ایرانیا کوتاه هستن